Sayfa 791/946 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Napolyon anekdotlarını başlatan olarak, bitirme şerefinin de şahsıma ait olacağını umarak bu anekdotları paylaştım. Rezervlerim kuvvetli, kimse benimle aşık atmaya kalkışmasın, lütfen.
    Bizim de arkamizda, Google amcamız var!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ABD dış açığı 500 milyar doları geçti, yıllık bazda daha da artar.Bu durumda dış açığı finanse etmek için borçlanacak fed faiz artırımına gitmek zorunda kalabilir, çünkü en büyük tahvil alıcısı Çin'e tekme sallayan bir başkanları var. Faiz artırımına gitmek zorunda kalırlarsa da olaylar olaylar.
    ABD faiz artirmadan borclanmasini son 70 yildir yapiyor

ABD istedigi kadar para basar ve borclanir ve enflasyon gram artmaz faiz de artmaz

ABD eger dolar olmasa coktan batmis bir ulke olacakti

Peki istedigi kadar dolar basip bundan faydalanan Amerika ise bundan zarar goren kim?

BIrisi kazaniyorsa birinin kaybetmesi lazim degilmi?

Kaybedenler dolar basma hakki olmadigi halde dolar kullanan ulkeler yani Kuba ve Kuzey Kore haric dunyadaki her ulke

Cunku ihracat ve ithalatta kullandiklari mesela 100 dolarlik banktnot un degeri ABD borclandikca her gun dusuyor ama ekrani acip baktiginda atiyorum 1 euro hala 1.12 dolar oysaki 50 cent olmasi gerekiyor ama butun dunyanin beynini yikamayi basardilar. Herkes Amerikayi guclu zengin ulke zannediyor

ABD nin son 70 yillik debt to GDP ratio ve only debt grafiklerine bak rekor kirmadigi sene yok. Bugun icin debt/GDP %122 ve hizla artiyor cunku sarlatan Trump ekonomiyi canlandirmak icin vergileri kesti buda borcu patlatti.

Amerika motoru son derece verimsiz eski bir arabaya benziyor. Sonuna kadar gaza basip olaganustu cok benzin harciyorsun ama araba saatte 10km gidiyor. Cunku bitmis cokmus sistem. Ancak o kadar cok benzin varki (dolar) sistem durmuyor.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eski Yargıtay ve eski Yüksek Seçim Kurulu üyesi Ali Kaya, Yargıtay 9. Ceza Dairesince, FETÖ üyeliğinden 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sıkarsa tabiki!
    Tabi bu benimde aklima gelmedi degil.

Misal dedim. Eger demokrasi olsa yani

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

X.Amed abiyi bir okusa sari kafa, aksama bir 70'lik açtırır, meger batmis bir ülkenin başkanıymışım ben deye!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizim de arkamizda, Google amcamız var!
    Yakalandık. Suç üstü yaptınız valla.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bütün kanalları seyrettim aynı zarfa atılan 4 oydan 3 unun akp 1nın CHP çıkmasının nasıl bir hırsızlık olduğunu açıklayabilecek bir tane yurdum insanı çıkmadı varsa anlatabilecek bilgilenmek isterim
    Ben anlatayım:

CHP nanoteknolojik makineler kullanarak zarfın içindeki 4 kağıttan birinde değişiklik yapmış.

A haber bu sahtekarlığı tüm detayı ile açıkladı.

Adamlar silme geri zekalı.

7. Gelen son dakika haberine göre İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal'ın emekliliğini istediği belirtildi. Gürdal'ın yerine Hakim Ziya Bülent Öner'in geleceği ileri sürüldü.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gelen son dakika haberine göre İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal'ın emekliliğini istediği belirtildi. Gürdal'ın yerine Hakim Ziya Bülent Öner'in geleceği ileri sürüldü.
    Kadının istifa etmesi normal.

Bela mevkiler bunlar.

İnsanı sersefil kapıya koyarlar.

Ya da canları sıkılırsa Fetöden içeri...

Kolay değil.

Sayfa 791/946 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •