Sayfa 205/549 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Atin bu hisseyi bist ten )
    Biraz sakin ol dostum. Hemen kızma yaw)
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. 12:09 - 12:36 arasi hissede nabiz yoktu!!!

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Biraz sakin ol dostum. Hemen kızma yaw)
    Bu hissenin yeri, rüyalar alemi ustad, borsa degil.

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Bu hissenin yeri, rüyalar alemi ustad, borsa degil.
    Anlaşıldı, onu gözden de gönülden de attın. Şimdi YAĞ zamanımı diyorsun? Yağ için süre ve hedefin nedir? Benim hedefim de sürem de belli)) Burada kutlayacağız elbetteSakın KY kardeşlerim bizden etlilenip yağ a bulaşmasın sonra üzülürüm ha
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Anlaşıldı, onu gözden de gönülden de attın. Şimdi YAĞ zamanımı diyorsun? Yağ için süre ve hedefin nedir? Benim hedefim de sürem de belli)) Burada kutlayacağız elbetteSakın KY kardeşlerim bizden etlilenip yağ a bulaşmasın sonra üzülürüm ha
    yağ diye diye bana da aldırdın gidecek diye atladık0,71 den zor sattık 0,68 e,300 tl zarar,bereket başka hisseden çıkardık acısını,
    alalımmı ki tekrar 0,68 den 95 e ne zaman gelir bu yağ

Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku
    yağ diye diye bana da aldırdın gidecek diye atladık0,71 den zor sattık 0,68 e,300 tl zarar,bereket başka hisseden çıkardık acısını,
    Ben kimseye aldırmam. Aman ha böyle deme!!! Bu kağıtlar kalktımı ihya edebilir ama, o sabrı ve zamanı göğüsleyecek adam lazım... ky. spekülatörün ekmek kapısıdır, bıktırır sattırır, sonra zirvelerden tekrar eline verir...

7. Sn. Gentelman alan satanları paylasabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku

Yag, saatli bomba, fitilli degil.
    Ateslemeye gerek yok, zamani geldiginde ilk durak 1,05 !!

Sayfa 205/549 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •