Sayfa 14/46 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
Arama sonucu : 367 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Moratoryum Resti

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by SUBARUSUBARU Yazıyı Oku
    300 bin kaybettim bir gecede.... Paritelerde... Bundan 5 veya 6 sene önce UsdJpy paritesi long pozisyondayım... Gece japon krudo açıklama yapmış.....Söylediği de hiçbir şey yok.... O gece sağlam darbe yedik..... Sonra ufak ufak toparladım.... Hisselerde işlem yapıyorum... Viop gibi kaldıraçlı.... İki yön aşağı yukarı.... Geceye ısc long girdik bakalım hayırlısı...
    olm sizi iyi yetistiremedik...uzuncagatay da oyleydi...10-20 milyon dolarlik pozlar hergun...hergun arti eksi bi dolu...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    Bu ne.....!!!!??? Bu olmamış...
    evet yahu...bi ayi olarak lonk dan saplamalari...harbi cok kodu...o zarar beni short maliyeti olarak 4 kusur bin eksi yazdi...mental olarak...cikardik ama...short maliyet bazli...ne desen haklisin...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

3. Şimdi.... Arkadaşlar.... Burda ne tarz işle. Yapıyorsunuz... Bilemiyorum.... Ben viop endex, viop hisse şekilde işlemler yapıyorum... Dolar tabi birde... Ama hisse senedi konusu tamamen benim konumdur.....bu konuda hayatta mütevazi olmam.... Allah bir yerde veriyor.... Bir yerden alıyor.... Bende sabırı almış.... Bende sabır yok...... Bende sabır olaydı..... Haaa ahaaaa.... O değilde gerçekten hisse konusunda kurayım sistemimi inanılmaz kağıtlar bulurum size...... O iş benden sorulur.... Sıkıntı yok.... Rahat olun....... 😂😂😂😎😎👍

4. Seneye... Sene sonu... Herkeze benden bir audi.... Söööözzz.... Yazın kenara......

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    Seneye... Sene sonu... Herkeze benden bir audi.... Söööözzz.... Yazın kenara......
    ahhh eski serserimiz...helal...
    ...ytd...by beybaba

6.  Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    ahhh eski serserimiz...helal...
    Baba sende bozma bizi.... Audi dersin..... Opel olur...... Evereste çıkacam dersin..... Ağrı dağında bulursun kendini.... Az mı..... Yani kar kesin..... Audi.... Biraz fazla oldu galiba..... Huuuhaaaaahaaaa

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
    hisse benim konumdur...dedin ya...

hekdasch...tarrakye...beni asklarimi...bilmezler...maceralarimizi...desek atiyo derler...

ama artik...likitlerle ilgileniyom...tek tusla alinip satilcak...

artik yaslandik...mulayim yatirimci olduk...
    ...ytd...by beybaba

8. Ulan audi... Bizde yok ki.... Sizde olsun.... Haaahaaaa..... O zöan uzun'un dediği gibi olsun.... Herkeze benden tadelle... Bu daha iyi....

Sayfa 14/46 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •