Sayfa 154/501 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    CİTİ 400 BİN lotu çaktı size ,onlar çalıyor siz oynuyorsunuz işte.Bu adamlar bu fiyattan niye sattı demek aklınıza bile gelmyor.Gap dolsun görüşürüz
    Biz biliyorduk da sen niye hatırlatma gereği duydun ki? GAP mı dolacak, dolsun ki daha rahat gitsin. Ama hangi GAP ın dolacağı hiç belli olmaz
    Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
    Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

2.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    CİTİ 400 BİN lotu çaktı size ,onlar çalıyor siz oynuyorsunuz işte.Bu adamlar bu fiyattan niye sattı demek aklınıza bile gelmyor.Gap dolsun görüşürüz
    GAP DOLSUN KARDEŞ SIKINTI YOK....ORADAN DA ALIRIZ ÇOK ACEMİCE BİR TAVIR SENİNKİ ....SATMIYOSUNUZ HA GAP I DOLDURAYIM DA GÖRÜN DER GİBİSİN....NE YAPARSAN YAP

3.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    MAL GELMEYİNCE KIZAN SPEK KARDEŞŞ ARAMIZA DAHİL OLDU GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE .....HAYIRDIR LA BASARSAN BAS KİME SENİN TAVRIN

Spk dan onay gelsin Fiyat açıklansın Görüceksiniz GAP'ı

5.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    Spk dan onay gelsin Fiyat açıklansın Görüceksiniz GAP'ı
    TAMAM TAMAM KIZMA HER ŞEY OLACAGINA VARIR....GEÇMİŞ TOPİKLERDE SÖYLEDİM ARKADAŞLARA DAHA AŞAĞILARI DÜŞÜNEREK ALIM YAPIN NAKİTTE PARANIZ OLSUN DEDİM .BORSA SABIR İŞİDİR BEKLEMEYİ BİLECEN BU SENE OLMAZSA SENEYE İNŞALLAH

6. HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    2 mi sen hemen satış yaz akşamda 2 ye düşerse zarar etmezsin Kasap.
    Ne oldu Pazarlamaci bide utanmadan yaziyon Taaa bastan beri diyorum sen her geldiginde fiyat verdiginde kagit dusuyor
    Galip in Adami oldugun kesinlesti
    Git O Agana soyle Bizden caldiklariyla oraya buraya yardim etmesin TWIT lerindeki bahsettigi Adam gibi Adam olsun
    Pis ...laka

8. Valla 2.8x maliyetle daha çok bekjleyeceğe benziyorum

Sayfa 154/501 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •