Utanıyormuydun ?
Utanmıyorsan ; bugüne kadar nerdeydin ?
Utanıyormuydun ?
Utanmıyorsan ; bugüne kadar nerdeydin ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Neden belirtip sıyrılmadın ?
Yumuşak karnın olarak herkes oradan vuruyor !!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sayın british arkadaşım bu güne kadar müdahil olmak istemedim ama ilk ve son olarak size şunu söylemek istiyorum niçin bu kadar basit ve yanlı düşüncelere cevap vererek her kişi için değerli olan ama, sizin gibi aydın kişiler için daha da değerli olan zamanınızı harcıyorsunuz ? Sizin eşiniz,çocuğunuz sizin yönlendirmenizle vereceği oyu belirler mi tabii ki HAYIR . Ama diğer görüşü savunanların tüm ailesi aynı yere oy verir . Bu forumdakilerin çoğu üç kuruşluk mal taşır bir o kadarı da bilinçsizce oradan buradan duyduğuyla adeta bir kumarcı zihniyetiyle bu piyasaya gelmiştir ve sırf aman ne olursa olsun ama piyasa bozulmasın zihniyetini taşır. Zavallı düşünemez ki TÜRKİYE nasıl bir kandırmacanın içinde ? Sonunda ne olacak ? Şimdi 50 sene önceki milletvekili Profillerine bir bakın ,bir de günümüzdekilere ne kadar ileri gitmişiz değil mi ? Eee ne de olsa ilerliyoruz ama NE TARAFA ? Son olarak büyük bir çoğunluğuyla MÜSLÜMAN olan bir toplum,bir ülkeyiz değil mi ? Gerçek Müslüman HAK YEMEZ ,HİLE YAPMAZ .YALAN SÖYLEMEZ Eee O zaman bizde bir sıkıntı,bir yanlışlık var yada GERÇEK BİR BİR MÜSLÜMAN DEĞİLİZ AMA ÖYLE GÖRÜNMEK İSTİYORUZ . SİZCE KOMİK BİR DURUM DEĞİL Mİ ?
önyargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur derler
bu nasıl önyargı beni hayatında hiç görmedin bile
sanırım toptancı fikir anlayışı bizim takımın elamanını kollayalım ezberi bu tür yazıları yazmaya itiyor seni
üç kuruşluk mal taşır sözü ayrı bir muamma
burada çoğunluk küçük yatırımcı evet üç beş kuruşluk yatırım yapıyoruz
British çözdüm seni) Recep tayyip Erdoğan ın düşmanı kimse hemen onlarla dost oluyorsun ,,, Bir bakıyorum hdp li oluyorsun ,, bir bakıyorum chp li oluyorsun ,, bir bakıyorum Hollandalı oluyorsun ,, bir bakıyorum alman oluyorsun ,, bir bakıyorum Türkiye düşmanlarını kolluyorsun ,,, Senin derdin Tayyip olmasında kim olursa olsun,, Senin cahil dediğin Türk milleti o yüzden size oy vermiyor ,, Milletten yana olun millet ten ,, bırakın yabancı hayranlığını
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Sizin o aydın dediğiniz kişiler ,, Ülkesini satıp neden yurt dışına kaçıyor
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Yer İmleri