Sayfa 64/359 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 505 - 512 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Helal ikinize sadece izliyorum

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. Gunluk

3.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Senin gibi bu sekilde yaklaşımlar yüzünden bilgi paylaşımı artik yapmıyorum.fiyatmi verdim.al sat mi dedim.sende bir pasta at ta faydan olsun?

Kardeşim ben hissemi 9.50 den sattım ve izliyorum dedim . Yani taktir ettim. Zoruna giden şeyi söyler misin. Bana ne senin pastandan derinlik ekranım var. Bu yazı tarzına üzüldüm. Ben iltifat ettim. Siz yerdiniz.
     Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Senin gibi bu sekilde yaklaşımlar yüzünden bilgi paylaşımı artik yapmıyorum.fiyatmi verdim.al sat mi dedim.sende bir pasta at ta faydan olsun?
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Yanlış anlaşılma olmuş sanırım ortak Güvenme diye başlayan yazı Katti nin imzası.

6. Katti imza farklı anlaşılıyor guvenme insanların samimiyetine diye
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Kardeşim ben hissemi 9.50 den sattım ve izliyorum dedim . Yani taktir ettim. Zoruna giden şeyi söyler misin. Bana ne senin pastandan derinlik ekranım var. Bu yazı tarzına üzüldüm. Ben iltifat ettim. Siz yerdiniz.

Sn kattı yanlış anladım özür dilerim

8. Tadımız bozulmasın. Herkes kendi kararı ile alım satım yapar. Güzel bir gün olur umarım
     Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Sn kattı yanlış anladım özür dilerim
    FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/359 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •