Sayfa 66/469 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 521 - 528 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. sorun şu.

müjdat, herkesi uyutmuş vaziyette. halbuki, hiçbir şey , müjdat ın size söylemiş olduğu gibi değil.

iflas erteleme davasında, gelinen nokta, gecen her gün, şirket menfaatine--- ki müjdat ta buna ugraşıyo. bu yüzden, sadece bu konuda olmak üzere, takdir edin. davada yaptığı üç kağıt, kabak gibi ortada ama karşı taraf bunu çözememiş.

2. müjdat bunları , gönül rızasıyla sizle paylaşırmı?

babasının oğluyla paylaşmaz. sizinle hiç paylaşmaz.

3. arkadaşlar bir şey soracam royal de bilanço göndermedi ve şuan kapalı sırf yüzden hisse kapatılabilir mi bilginiz var mı...Allah yar ve yardımcınız olsun sizlerinde malesef borsa bu ülkede çok zor

Sermaye Piyasaları ve Menkul Değerler piyasası, İş Hukuku , İcra İflas Hukuku , Şirketler ve Ticaret Hukuku , Birleşme ve Satın alma Hukukundan anlayan alanında uzman avukat arama işlemlerine bugün başladım. Sayın Rıza Beyede Mesaj Attım MKU ile dün görüştüm sürece destek vereceklerini umuyorum.. Sizlerde Hukuk Danışmanı tutulup tutulmuyacağı sürece nasıl bir destek verebilirsiniz bu konuları kendi aranızda tartışın.. ve Bir Karar verelim ...

Rıza bey şimdik mesaj attı bana murat bey yola senle devam ediyorum dedi... Süreci Takip et MKU ile de görüşmeye hazırım dedi .. o süreci takip edeceğim.. Bilginiz olsun..
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5. Sn dogan basarilar dilerim...coook tesekkur ederim

Arakadaşlar özelden mesaj atmış rıza bey kimdiye;

Rıza Dİnçer YILDIZTAŞ hocam Adana ikamet eden Alanında uzman bir öğretim üyesidir. Saygın bir beyfendidir. Şirket hisselerini %5 kendisindedir. Benimle de 4 aydır irtibatta olup sürece her alanda destek vereceğini beyan etmiştir. Bilgilerinize sunarım..

Murat DOĞAN
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 12-05-2017 saat: 10:39. Sebep: İMLA
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    arkadaşlar bir şey soracam royal de bilanço göndermedi ve şuan kapalı sırf yüzden hisse kapatılabilir mi bilginiz var mı...Allah yar ve yardımcınız olsun sizlerinde malesef borsa bu ülkede çok zor
    bizede olmuştu 2015 te. bilanço gönderince, açılıyo 1 kaç saate

gecikeceğini anlayıp ek süre isteselr, veriyolar zaten.

8. genhy zaten sıkıntılıydı bilanco ile ilgili muhakkak ama sonucta sıkıntılı
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 66/469 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •