Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Üstad sizin tablo çalışmasını örnek alarak kendi portföyümü spreadsheet'ten canlı datalarla yeniden oluşturmaya başladım.

Hisselerin günlük oransal değişimlerini iki tarih fiyatı çekerek manuel yapmanızın bir sebebi var mı? (HİSSE KODU; ''change'') attribute'ü aynı değeri veriyor sanki.
    EDİT: Burası fiyattaki nominal değişimi veriyormuş, hiç sormadım farz edin.

Bir de GOOGLEFINANCE fonksiyonu ile altın gümüş ve bitcoin fiyatı çekemedim. nette yazılım bilgisi isteyen çeşitli teknikler var, sizin bu fiyatları çekmek için bir yönteminiz var mı? SPDR GOLD'un gramla bağıntısını bulsam onun üzerinden hesaplama yapacağım en son

Tablonuz için teşekkürler
    btc fiyatı için şu formulu kullanabilirsiniz.
    Kod:
    =googlefinance("btctry") yada =googlefinance("btcusd") 

altın ve gümüş için hazır bir ticker yok ben kendi yöntemimle çözdüm sheets'te yeni bir sayfa oluşturup şu formulu çalıştırın ilgili fiyatı hücreden çekersiniz.
    Kod:
    =IMPORTHTML("https://altin.doviz.com";"table";1)

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gümüş için yatırım fonu yok.

Ama borsa yatırım fonu var.Onu da hisse senedi alır gibi alıp satabilirsiniz.
    Fonun borsa kodu GMSTR

Ben onu alacağıma TFX Targetten gram gümüş yada ons/dolar gümüş alırım, böylece daha seri alır satarıım
    katılım bankalarının 7/24 kıymetli maden platformları bu iş için en ideali fakat dikkat edilmese gereken bir konu var kuveyt ve turkiye finansta transfer limitleri 50 binlira ile sınırlı yükseltmek için 40 takla attırıyorlar alım satım harici yükseltmiyorlar en son türkiye finansa gidip transfer edemiyorsam tüm paramı elden çekmek istediğimi söyledim yine vermediler şubede para bulunmadığı söylediler bende her gün parça parça transfer etmek durumunda kaldım yüksek miktarlarda dikkat edilmesi gereken bir konu

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben 0.70 gibi bekliyorum
    Tcd suprizleri sever
    Üstat cuma alış emri girdik, totem mi yapiyorsun + getiri filan deyip 😋

4.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    btc fiyatı için şu formulu kullanabilirsiniz.
    Kod:
    =googlefinance("btctry") yada =googlefinance("btcusd") 

altın ve gümüş için hazır bir ticker yok ben kendi yöntemimle çözdüm sheets'te yeni bir sayfa oluşturup şu formulu çalıştırın ilgili fiyatı hücreden çekersiniz.
    Kod:
    =IMPORTHTML("https://altin.doviz.com";"table";1)
    panda hocam, ben btc tickerını googlefinance'te çalıştırmayı beceremeyip taaa başka script kurup oradan çekmiştim. ama sizin kod da gayet stabil çalışıyor.

hemen altın için önerdiğiniz yöntemi de deneyeyim...

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Üstat cuma alış emri girdik, totem mi yapiyorsun + getiri filan deyip 😋
    Yok ustadim
    Gonul isterki eksi getirsin
    Dediginiz gibi bize yaramasi icin eksi gelmesi lazim
    Ama tcd hisseleri gunu guzel kapatti sifir desek yeridir.
    Altindan vs vurabilir...0.70 kadar

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yok ustadim
    Gonul isterki eksi getirsin
    Dediginiz gibi bize yaramasi icin eksi gelmesi lazim
    Ama tcd hisseleri gunu guzel kapatti sifir desek yeridir.
    Altindan vs vurabilir...0.70 kadar
    Pazartesi için eksi getirecek galiba. Cuma fiyatı artı olur herhalde. Yine roketler ateşlenmeye başlamış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Son dakika haberi: Irak Güvenlik Meyda Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Beled Askeri Üssü’ne 8 Katyuşa füzesi atıldı.

Saldırıda, Irak ordusuna bağlı 1 subay ve 3 asker yaralandı. ABD askerlerinin kaldığı söz konusu üste, Iraklı askerler de bulunuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Dolar ile eurobond fonlarının getirilerini karşılaştırdım.Eurobond fonları baya önde görünüyor. Doların yıllık kazancı %10-12 aralığında. Ama Ake(Akbank eurobond fonu) bir yılda %23 getirmiş. Sizce de dolar yerine eurobond fon almak daha mı mantıklı?
    Yıllık değişime odaklanmak yanıltıcı olur diye düşünüyorum. Bence doların yükseliş ve düşüş dönemlerinin grafiklerini eurobond fonlarının bu dönemdeki grafiklerini üst üste koyarak karşılaştırmak daha sağlıklı olacaktır.

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •