Sayfa 8/48 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 380 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop - Trader'ın notları

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    teşekkürler sayın hocam....
    Hocam yorumlar güzel naçizane tavsiyem ben demiştim işte oldu modu çok hoş gelmiyor sonuçta teknik analiz bu şunun üstünde kaldı buraya çıktı gibi yorumlar daha güzel olur biraz falcı ağzı gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Orkinoss Yazıyı Oku
    Hocam yorumlar güzel naçizane tavsiyem ben demiştim işte oldu modu çok hoş gelmiyor sonuçta teknik analiz bu şunun üstünde kaldı buraya çıktı gibi yorumlar daha güzel olur biraz falcı ağzı gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Valla çok mütavazi haksızlık yapma....gördüğüm en iyi teknik analiz ve yorum yapan kişidir.....ben onu takip etmeden bir işlem yapmıyorum....ön yargılı olma....tekrar teşekkürler hocama...

3. Haklısın bu tarz yorum yapanları ben de beğenmiyorum. Yaptığım yorumlar benim dediğim için çıkmıyor istatistik verdim onlar tuttuğu için belirttim. Bu istatistik deneyimleri olmasa yönle ilgili yüzde 50 şans var zaten bir gün tutmasa diğer gün tutar zaten. Yalnız en tepedeyken en dibi olmadan önce nokta atışıyla tutturmak gün içi hareketleri bir gün önceden rota belirterek tepkinin gideceği yeri nokta atışıyla söylemek ve bunu min hata ile aktarmak ve bunu tesadüfen değil defalarca yapmak ciddi bir deneyim ve birikimin ürünü. Bu rastlantısal olmasa gerek. Ayrıca teknik analiz bunları söylemez nereye çeksen oraya gider. Bol kazançlar.

4. Teknik olarak düşen bir kanal olustu. Yukarda 148900 aşağıda 146500. Bu kanal içinde hareket eder. Bu yeterli mi?)

Alıntı Originally Posted by psikoanaliz Yazıyı Oku
    Teknik olarak düşen bir kanal olustu. Yukarda 148900 aşağıda 146500. Bu kanal içinde hareket eder. Bu yeterli mi?)
    147.150 uzun yazdım yetişemedim ....alamadım tepki için... 147 000 kırar herhalde...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Ben acele etmeyeceğim. Durulsun ondan sonra düşüneceğim.

Alıntı Originally Posted by psikoanaliz Yazıyı Oku
    Ben acele etmeyeceğim. Durulsun ondan sonra düşüneceğim.
    teşekkürle....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    147.150 uzun yazdım yetişemedim ....alamadım tepki için... 147 000 kırar herhalde...
    Her yazdığının tersi mi oluyor
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 8/48 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •