Sayfa 946/1032 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Mahkeme icin Tahmin. Kendi Tahminim : Savcilik Taleplerini siralayacak. KAtilmazsa Gunluk 1 Milyon $ ceza gibi. Halkbanka buna cevap vermesi icin 2 hafta. HAlkbankin verecegi cevaba da Savciligin Karsi cevabi icin 1 hafta sure verecek. Berman da bu 3 haftanin sonunda 1 hafta icinde kararini aciklayacak. Eger HAlkbank Katilmazsa Yaptirimlarini ve Giyabinda yargilamayi karar verecek.

yani bu cezanin kesinlesmesi 4 hafta gibi bir sure alacak. Halkbank Katilacak mi ? Katilmayacaksa ne kadar ceza alacak ? Bu 4 hafta icinde belli olur.

Yalniz Bu ceza icin Trump yanimizda da Is keske Trumpta bitseydi. Burada Konu eden kisim Amerikan Hukuku. Onlara da kimlerin fisildagini bilmiyorum. Halkbankin bu cenderenden cikmasi cok zor
    Bankanin 5 Subat'a kadar cevap vermesi gerekiyordu. Vermedi. Verip vermeyecegini tam ogrenecekken Temyizden durdurma karari gelmisti.

Ona ne oldu? Yani 25'inde ne mahkemesi olacak anlamak zor.

2. 6,67 duvarın kırılması gerekir. gerçi bu hareketsizlik davaya ait bilgilerin speğin elinde olduğunu gösteriyor. iyi bir sonuç çıkacak olsa bırakmaz fiyatlar dı.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankanin 5 Subat'a kadar cevap vermesi gerekiyordu. Vermedi. Verip vermeyecegini tam ogrenecekken Temyizden durdurma karari gelmisti.

Ona ne oldu? Yani 25'inde ne mahkemesi olacak anlamak zor.
    Danışıklı dovus bu iş. Yok böyle bir sey yahu, bu davanın bitmesini isteyen bir tek küçük yatırımci bence... bu banka ve devlet gerçek bir mücadele verseydi sadece bu dava sürecinin gereksiz uzatalip itibar suikastı yapılmasi yüzünden Amerikan yargısıni dava ederdi. Oldu bitti dava sonuçlansa en kotu zarar bile şimdiye çoktan telafi edilirdi, belirsizlik kadar büyük bir ceza mı var?

4. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Banka gerekli mücadeleyi veriyor olsa beni yalan çıkartır, %49 hisseye sahip yatırımcısını bilgilendirir dava hakkında, gün bile bildirmiyorlar, böyle bir pişkinlik yok.

Derinlik atamiyorum.

Neyse ogrenecegiz neyin ne oldugunu bugun.

7.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Mahkeme icin Tahmin. Kendi Tahminim : Savcilik Taleplerini siralayacak. KAtilmazsa Gunluk 1 Milyon $ ceza gibi. Halkbanka buna cevap vermesi icin 2 hafta. HAlkbankin verecegi cevaba da Savciligin Karsi cevabi icin 1 hafta sure verecek. Berman da bu 3 haftanin sonunda 1 hafta icinde kararini aciklayacak. Eger HAlkbank Katilmazsa Yaptirimlarini ve Giyabinda yargilamayi karar verecek.

yani bu cezanin kesinlesmesi 4 hafta gibi bir sure alacak. Halkbank Katilacak mi ? Katilmayacaksa ne kadar ceza alacak ? Bu 4 hafta icinde belli olur.

Yalniz Bu ceza icin Trump yanimizda da Is keske Trumpta bitseydi. Burada Konu eden kisim Amerikan Hukuku. Onlara da kimlerin fisildagini bilmiyorum. Halkbankin bu cenderenden cikmasi cok zor
    sayın hocam, bence katılmama cezası cümle olarak artık söylenmez. oradan bir gol yemeyiz. dava yok denildiği gün 1-2 derece buzlar eridi. Ama tam olarak kaynama noktasına gelmemiz illaki zaman alacak.

Sayfa 946/1032 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •