Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
Fed yıllarca karşılıksız para basıyor fakat enflasyon yaratamıyor!..Terslik yok mu sizce?
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
TV de corona test kiti videosu var. Görevli pamuklu çubuğu deneğin gırtlağına kadar sokuyor. Sadece öksürük ile geçmesi normal.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yarın % 10
Ama ne yana
Bir kaç saate belli olur
Cevap için tşk arkadaşlar
FED den çıkan para vatandaşın cebine girmiyor muhtemelen, hazine tahvili, şirket hissesi, pahalı yat, ev vs enflayon yaratmayan şeylere gidiyor olabilir.
ABD doları güçlü olunca dışarıdan enflasyon değil deflasyon ithal etmiş oluyor belki, yani sürekli yerel üretim yerine daha ucuz olan ithal malları alıyorlar bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri