Sayfa 27/682 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 209 - 216 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Hazır olun kanatlı uçmaya

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Klgyo daki spekin adamısın desem doğru olurmu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Almaya niyeti olan varsa uzak dursun. Operasyon bitmiştir bundaki toplama yerine alıcakları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. adamin niyetini bilsek evler arabalar alinirdi bu yukselisle...ama bilemiyoruz...dipmi yaptiracak yoksa yukarimi...hic belli degil. Avgyo da hisse satis haberi onceden vermisti..bunda varmiydi arkadaslar....son durum takas atabilirmisiniz
    Son düzenleme : çömez06; 20-05-2017 saat: 14:19.

4. ıyı OKUYUN HAYATIMDA 14 YILDIR BORSADAYIM 3 KEZ BUYUK KAYBETIM BIRINDE AVGYO DA 17 TABANLA EVIM GITTI BIRINDE MEPETTE BIRINDE IHLASDA DUSEN KAGIT HA DONDU DONCEK DERKEN DONUNA KADAR ALIR BU GALIP GOTURCEGI ZAMANDA 2 GUNDE LIMITNE GORE DELI PARA KALDIRIR KENDI SATIM HABERI YOLAMASYDI SORUN YOKTU SONUCTA TAVANA GOTURUP TABANADA AYNI DAAKA BASCAK BIRISI AKLI OLAN BULASMASIN NE AILE HAYATINIZ KALIR NE BASKA BISEY

5. Bntas en buyuk ornek hanı dondumu belkı bu hafta bır tavan olur tepkı amaclı

6.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    ıyı OKUYUN HAYATIMDA 14 YILDIR BORSADAYIM 3 KEZ BUYUK KAYBETIM BIRINDE AVGYO DA 17 TABANLA EVIM GITTI BIRINDE MEPETTE BIRINDE IHLASDA DUSEN KAGIT HA DONDU DONCEK DERKEN DONUNA KADAR ALIR BU GALIP GOTURCEGI ZAMANDA 2 GUNDE LIMITNE GORE DELI PARA KALDIRIR KENDI SATIM HABERI YOLAMASYDI SORUN YOKTU SONUCTA TAVANA GOTURUP TABANADA AYNI DAAKA BASCAK BIRISI AKLI OLAN BULASMASIN NE AILE HAYATINIZ KALIR NE BASKA BISEY
    17 tabanda bende 25 bin kaybettim akıllanmadım şimdide avturda yakalandık 3500 tl zarar 3 günde dönermi diye pazartesini bekliyorum sizce ne olur topborsa07

7. ne yaptıgı beelı degıl galıbın

Alıntı Originally Posted by tanker Yazıyı Oku
    17 tabanda bende 25 bin kaybettim akıllanmadım şimdide avturda yakalandık 3500 tl zarar 3 günde dönermi diye pazartesini bekliyorum sizce ne olur topborsa07
    avgyoda gecen haber yoladı satcam dıye mılletı tabandan verdırıp 3 gun tavana surdu baska hısse olsa ınan soylerımde galıp bu bır tavan bır taban yorum ımkansız

8. Yarin bir tavan gelir düşüncesindeyim ytd kesinlikle sahsi fikrim

Sayfa 27/682 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •