Originally Posted by myfinans Üç büyüklerin biri olan kartalın semti. yakınız biz bende kozyatagındayim
Originally Posted by myfinans Üç büyüklerin biri olan kartalın semti. Besiktasmi Bayilirim İstanbulda yasasam Besiktas Sariyer Yada ortakoyu secerdim
Originally Posted by onur1064 bi el atarim downloada acarlarsa.. Helal olurum tskkr
Originally Posted by onur1064 yakınız biz bende kozyatagındayim İstanbul bende birara askti Ogrenciyken bos buldukca kacardim
Originally Posted by onur1064 yakınız biz bende kozyatagındayim Arada kıta farkı var ama kuş uçuşu yakın doğru. Originally Posted by Webster Besiktasmi Bayilirim İstanbulda yasasam Besiktas Sariyer Yada ortakoyu secerdim Güzel semttir, tabi eskiden daha da güzeldi.
Originally Posted by Webster İstanbul bende birara askti Ogrenciyken bos buldukca kacardim Bu arada Hissede hem alırken hemde satarken komisyon alıyor değilmi banka.
Originally Posted by myfinans Bu arada Hissede hem alırken hemde satarken komisyon alıyor değilmi banka. Sadece alirken diye biliyorum hic dikkat etmedim ustadim Fatihe soralim Fatih Fatih Bankadan alirken ve saatarken
Mi iki defa yani komisyon kesiyor
Forum Rules
Yer İmleri