En büyük zevkim karantina dolayisiyla balkonda otururken gecen Tofas araba ve ticari araclarini saymak;) yuzdelik olarak hesap yapiyorum sonra;)
Hoþuma gidiyor;)
Güven en büyük deðerdir.
En büyük zevkim karantina dolayisiyla balkonda otururken gecen Tofas araba ve ticari araclarini saymak;) yuzdelik olarak hesap yapiyorum sonra;)
Hoþuma gidiyor;)
Güven en büyük deðerdir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Bu vergi ceza olayý nedir ? Kesin kesmedi herhalde.
Bugun de ekledim;)Herkese bol kazanç;)
Güven en büyük deðerdir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Allah belaný versin Yapý Kredinin robotu. Tavana giden kaðýdý utanmasan ekside kapatacaktýn. 19407 lotu 18,64 den alýnca balýn göðe erdimi. seni yapaný, seni iþleteni, yazaný çizeni, kurumunu hepsini .... anladýn sen onu.
Yuzde 78 ihracat yapan ihracat yapan sirketler icinde ilk 10 da olan alaninda Avrupa da en iyi fabrikalardan dunya kadsr yatirim yapmis dovize karsi korumali bir sirketin kucuk yatirimci sayisina bakin hele;)
Sasirmamak elde degil;)
Güven en büyük deðerdir.
Ýnsanlar kýsa yoldan parasýný batýrmak istediði için burada yoklar![]()
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19.67'ye kadar geri çekebilirler, hiç problem deðil. Birilerinin silkelenmesi lazým ki yukarý gitsin. Ýþ yatýrým Tofaþý model portföyümüzden çýkardýk diyor ama 19.82'den 20k lot maliyetleniyor. Böyle piyasa yapýcýlýðýn da allah belasýný versin diyorum.
Neyse bizi ýrgalamaz onlarýn yaptýðý manipülasyon. Biz tekniðe bakarýz, 19.47 ve 67 taþ gibi destekler, altýný falan gösterirler ki millet bohçasýný býraksýn, sonra yukarý sürerler. En kötüyü düþünecek olursak 18.80'in altýnda kesin stop olmak lazým.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
(=) Tofaþ (TOASO): 1Ç20 finansallarýný bugün açýklamasýný* beklediðimiz þirketin, artan iç satýþlara karþýlýk ihracat tarafýndaki* gerileme ve operasyonel tarafta yüksek baz etkisi nedeniyle* marjlarýnda düþüþ öngörüyoruz. Þirketin 1Ç20’da net satýþ gelirlerinin* yýllýk %5 artýþla 4,17 mlr TL (piyasa beklentisi: 4,25 mlr TL), FAVÖK’ünün %5 gerilemeyle 578 mn TL (piyasa beklentisi: 567 mn TL) ve* net karýnýn %6 yükseliþle 343 mn TL (piyasa beklentisi: 335 mn TL)* olmasýný bekliyoruz.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri