Sayfa 435/748 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by Muratttti Yazıyı Oku
    Sn. Feragat hocam, ipeke ve kozaa kapsamında bir durum güncellemesi yapar mısınız ?
    Sindirme hareketi mi yoksa birileri mal mı dağıtıyor ?

Saygılar ve teşekkürler hocam...
    Merhaba Sn Muratti

Kozaa eski zirverini kırmayı hedefler iken endeksin yükselmesi ile tathtacı baskıladı . Bazen tahtacı endekse zıt haraket eder . İpeke eski zirvesinden 2 lira üzerinde Kozal da 13 lira .

Korkulacak bir durum yok.bugün, -3 düşer yarın +8 yaparlar...
    Ama şunu bilin borsa burası 1 haftada 80 bine indirdiler . Bist 3-4 gün -5 yapsa yine sert düşüşler olur ... stop noktanızı belirleyin .

Geçen yıl örnek vermek gerekirse şu zamanlar İpek'e 5 lira üzerinde kalma savaşı veriyordu, nerden nereye sabırlı olmanızı tavsiye ederim . Bu arada Ky cıyım ben hoca değilim ...

Endekste çoğu kağıdı takip ediyorum bana kalırsa ansızın yakalayacaklar ve sonra bommm .. Rehavete kapılanlar çoğalıyor ...
    Son düzenleme : Feragat; 18-05-2020 saat: 19:08.

2. Bence finansal ons vs ilgili durum yok döviz düşünce fonlar Koza gibi karda oldukları şirketlerden çıkıyorlar bence direk fon çıkışları

3. Bu tahta bilanço güzel gelince 5.6 dan 6.3 yapardı 3 gün sonra 5.45 e düşürürdü tahtacı tahtacı alış gelince korkutmak için basıyor . Ons 1700 dolarda 88 i gören kozal , 13 lira üzerini göre kozaa , 1760 dan 17.30 lara düştü diye -3 le geliyor .

Tahtacıherhangi bir olumsuz haberi veya olayı basmak için kullanıyor . -3 ü gördü diye keşke satsaydım dersin yarın + 8 i gösteriler .. bu sebeplekağıdı çok izlemeyin

4. O değil de bankalar doğru düzgün gitmemiş, ereğli, tüpraş, petkim gitmemiş, kozalaklar gitmemiş bu endeks ne ile +%2,22 yaptı? Tüm emtialar yukarı giderken altın da düzeltme yapmış. Bugün kendimi çölde kutup ayısına denk gelmiş gibi hissettim )
    Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Merhaba Sn Muratti

Kozaa eski zirverini kırmayı hedefler iken endeksin yükselmesi ile tathtacı baskıladı . Bazen tahtacı endekse zıt haraket eder . İpeke eski zirvesinden 2 lira üzerinde mesela . Kozal 13 lira . Korkulacak bir durum .bugün -3 düşer yarın +8 yaparlar...
    Ama şunu bilin borsa burası 1 haftada 80 bine indirdiler . Bist 3-4 gün -5 yapsa yine sert düşüşler olur ... stop noktanızı belirleyin .

Geçen yıl örnek vermek gerekirse şu zamanlar İpek'e 5 lira üzerinde kalma savaşı veriyordu, nerden nereye sabırlı olmanızı tavsiye ederim . Bu arada Ky cıyım ben hoca değilim ...

Endekste çoğu kağıdı takip ediyorum bana kalırsa ansızın yakalayacaklar ve sonra bommm .. Rehavete kapılanlar çoğalıyor ...
    Sayın Feragat, korkulacak bir durum yok mu demek istediniz? Tam olarak anlaşılmıyor o bölüm.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hakkıakgün Yazıyı Oku
    ahahahaha
    COK GULDUM COK bosfısh ....

7.  Alıntı Originally Posted by miranefe Yazıyı Oku
    Sayın Feragat, korkulacak bir durum yok mu demek istediniz? Tam olarak anlaşılmıyor o bölüm.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Korkmak için bir sebep Yok şuan için . Endeks e ters haraket ettiriyor tahtacı , olay bu. Endeks gidiyor ama bunlar gitmiypr ya endeks düşerse bunlar ne olur ? diye düşünmemiz için baskılıyor . Farketmez mızrak çuvala sığmaz

Günlük bakarsanız şurdan alsaydım , şurdan satsaydım , tekrar alsaydım vs vs ... diye düşünürsünüz . Anlık , günlük bakarsanız duygularınıza yenilirsiniz ... düşerken hep düşecek zannedersiniz , çıkarken hep çıkacak zannedersiniz buda hata yapmamızı sağlar . Stop belirleyip çok bakmamak .. olay bu yani

8. günlükçüler çok fena dayak yedi.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 435/748 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •