üçgen aşağı kırsaydı 30 kademe altı 17.91 boşluğu alamaya giderdi..herkes bunu bekliyordu...30 kademe yukarı atarak bekleyenlere 60 kademe fark attı...
yukarı dönüşler kanlı ve sert olur...birçok yatırımcı terste kalır...
üçgen aşağı kırsaydı 30 kademe altı 17.91 boşluğu alamaya giderdi..herkes bunu bekliyordu...30 kademe yukarı atarak bekleyenlere 60 kademe fark attı...
yukarı dönüşler kanlı ve sert olur...birçok yatırımcı terste kalır...
fazla bir satis kalmadi diye dusunuyorum artik bu biliniyor son 8.5 - 9 milyon lot gibi !
son düzlüğe giriyoruz
bence doce el atti son saniye ! ak yatirimin alislari doce'ye gidecek , ykb'nin satislarida citi'den dusecek diye dusunuyorum.
T+2 gun takasta inceleriz
yatırım tavsiyesi degildir
1 haziran öncesi verilen siparişlere yetişemediği söyleniyor.benim kardesim sariyerde bir kafede barmen sadece kendisi 30 bin tl sipariş vermiş turkiye genelindeki siparişleri siz düşünün talep patlaması yaşayacak
Arkadaşlar, Migros ve AGHOL forumlarına da yazdım.
Son saniye alışı büyük ihtimalle MSCI Turkey ETF'sinde ağırlık artırmadan kaynaklandı. 6 ayda bir güncellerler ellerindeki portföyü. Dün son işlem günüydü.
3-4 güne rakamlar güncellenince MSCI ağırlık artırdıysa belli olacak. Abartmaya gerek yok, bir defaya mahsus bir işlem olarak kayıtlara geçecek bence. Ama şu var, MSCI aldığı hisseyi uzun yıllar elinde tutar.
Yer İmleri