Sayfa 243/643 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 5143 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. üçgen aşağı kırsaydı 30 kademe altı 17.91 boşluğu alamaya giderdi..herkes bunu bekliyordu...30 kademe yukarı atarak bekleyenlere 60 kademe fark attı...
    yukarı dönüşler kanlı ve sert olur...birçok yatırımcı terste kalır...

2.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Son saniyeye kadar 18,80 di fiyat ykb satış girdi 18,54 kapadı.
    Fonun malını meksa olmadığı gün yapı kredi satıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Evet, eşleşme fiyatı 18,80’di. Ancak son saniyelerde 18,54’e verdiler.
    Yani 18,80’ den işlem olmadı!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    fazla bir satis kalmadi diye dusunuyorum artik bu biliniyor son 8.5 - 9 milyon lot gibi !

son düzlüğe giriyoruz

bence doce el atti son saniye ! ak yatirimin alislari doce'ye gidecek , ykb'nin satislarida citi'den dusecek diye dusunuyorum.

T+2 gun takasta inceleriz

yatırım tavsiyesi degildir

5. 1 haziran öncesi verilen siparişlere yetişemediği söyleniyor.benim kardesim sariyerde bir kafede barmen sadece kendisi 30 bin tl sipariş vermiş turkiye genelindeki siparişleri siz düşünün talep patlaması yaşayacak

6. Ykb robotu çok hızlı efsane alanla satanın arasına girip az miktara çok yüklü trade ediyor. Hft dedikleri sistem olduğu çok açık. Zaten çoğu hacmi de bu robot yapıyor.
     Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku

7. Arkadaşlar, Migros ve AGHOL forumlarına da yazdım.

Son saniye alışı büyük ihtimalle MSCI Turkey ETF'sinde ağırlık artırmadan kaynaklandı. 6 ayda bir güncellerler ellerindeki portföyü. Dün son işlem günüydü.

3-4 güne rakamlar güncellenince MSCI ağırlık artırdıysa belli olacak. Abartmaya gerek yok, bir defaya mahsus bir işlem olarak kayıtlara geçecek bence. Ama şu var, MSCI aldığı hisseyi uzun yıllar elinde tutar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Migros ve AGHOL forumlarına da yazdım.

Son saniye alışı büyük ihtimalle MSCI Turkey ETF'sinde ağırlık artırmadan kaynaklandı. 6 ayda bir güncellerler ellerindeki portföyü. Dün son işlem günüydü.

3-4 güne rakamlar güncellenince MSCI ağırlık artırdıysa belli olacak. Abartmaya gerek yok, bir defaya mahsus bir işlem olarak kayıtlara geçecek bence. Ama şu var, MSCI aldığı hisseyi uzun yıllar elinde tutar.
    ben satana odaklandim acikcasi , alan o bu su bir sekilde erittiler oppenheimer'i. kaldi son 8-9 ! bitince isimize bakacagiz insallah

Sayfa 243/643 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •