hikayelerini geç dumannige hocam. fikayelerini anlat.
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN hikayelerini geç dumannige hocam. fikayelerini anlat. onun için ayrı başlık lazım sen açarsan iyi olur
Originally Posted by rumenigge onun için ayrı başlık lazım sen açarsan iyi olur ben gidiciyim, durumum bildiğin gibi değil.
Originally Posted by DeliKAN ben gidiciyim, durumum bildiğin gibi değil. hayırlısı gelince açarsın
Originally Posted by rumenigge hayırlısı gelince açarsın varınca protesto gösterilerine katılacaam, belki geri gelemem.
Originally Posted by DeliKAN varınca protesto gösterilerine katılacaam, belki geri gelemem. biz de katılıyoruz ırkçı emparyalist amerikaya karşı protestoları günülden destekliyoruz katıl iyi olur
Originally Posted by rumenigge un et için söyledim ama Un üretimi yok. Etde de sucuk, sosis, salam, kavurma vs. var.
Originally Posted by yarımada Un üretimi yok. Etde de sucuk, sosis, salam, kavurma vs. var. yüzdelik varsa paylaşırsan iyi olur yani ne kadarı turizm geliri ne kadar oranda et ürünleri satışı var sanırım pinsut ile de doğrudan bağlantısı var
Forum Rules
Yer İmleri