Sayfa 314/866 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Aşı bulunmuş diyebiliriz artık... Bu beladan da kurtulduk inşallah bakalım işimize..

Yeni Dünya temiz dünya freeplastic bolca doğada çözülür ürünler fosil yakıt kullanımının her geçen gün azaldığı bir dünya için full motivasyon hazır..

Dünya borsaları ralli modunda yarın inşallah güzel bir gün olur bizedede..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aşı maalesef henüz bulunmadi sn Sertol..3 firma sadece 3.faz calismalara gecti. Moderna, Oxford Univ ve BionTech.. (Cin’li firma ayri) 3.faz en önemli evre cunku bu fazda 40k-50k insan (denek) farkli ulkelerden, deneyip sonuclarina bakacaklar..Bugun Bloomberg’de Oxford’un calismasini yaziyordu..Eylul ayinda seri uretime gecmeyi planliyorlar ama asi ciksa bile kesin tedavinin garantisi yok. %70 iyilestirme ihtimalinden bahsediyorlar. Ben sahsen 2021 ilk ceyrekten once asinin bizlere ulasacagini dusunmuyorum. Ote yandan bunlar olumlu gelismeler..Amerika kitasi pandeminin yeni merkezi oldu. Nihayet California ve Florida da tekrar shut down lar baslamis..Trump ilk defa maske takti ..secim oncesi vaka sayilarini dusurmeleri lazim , bu durumda ya secimi yapamayacaklar ya da Trump’in sansi hic kalmayacak..suan 13-14 puan Biden’in gerisinde..

Sent from my iPhone using Tapatalk

45 kişinin tamamında yan etki yaşamadan antikor üretmiş vücut.. Ağustosda 30 bin kişi denemeye başlıyor son aşama...
    bay piyasa her zaman doğru tepkiyi verir diye düşünüyorum eğer yükseliş devam ederse aşı tamamdır beklentiyi alırlar aşı çıkınca vururlar tepesine nacizane fikrim yani önümüzde 2 3 ay ralli havası devam etme ihtimali var ama Allah korusun dünya hali her an yeni bir şey çıkabilir de..

İnşallah yılın geri kalanı bari huzurlu geçer dünya ve Türkiye miz için..

Sağlıcakla kalın üstadım

3.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    45 kişinin tamamında yan etki yaşamadan antikor üretmiş vücut.. Ağustosda 30 bin kişi denemeye başlıyor son aşama...
    bay piyasa her zaman doğru tepkiyi verir diye düşünüyorum eğer yükseliş devam ederse aşı tamamdır beklentiyi alırlar aşı çıkınca vururlar tepesine nacizane fikrim yani önümüzde 2 3 ay ralli havası devam etme ihtimali var ama Allah korusun dünya hali her an yeni bir şey çıkabilir de..

İnşallah yılın geri kalanı bari huzurlu geçer dünya ve Türkiye miz için..

Sağlıcakla kalın üstadım

Bence de hem dunyada hem turkiye de yukari yonlu seyir devam edecek..tr ile ilgili suphelerim vardi ama o da digerlerinden cok ayrisamaz..negative carry oldugu surece borsaya yerli de olsa talep devam edecek..aslinda reel olarak tr ekonomisi batmis vaziyette ama borcla borc cevrildigi ve para basimi ile bu kredi pompasi surdugu icin, ve talep de henuz enflasyonu ziplatacak kadar yuksek olmadigi icin bu sanal parti bir sure daha devam edecek gibi duruyor..

Bende benzer düşünüyorum Türkiye de şirketler ve halk arasında uçurum var işini büyüten şirketler gelirini sürekli arttırıyor, en zengin toplamda payı %82 ye çıkmış gini katsayısı sürekli bozuluyor, o halde halk ne yapacak yapabilen birikim yapıp büyüyen şirketlere ortak olacak maalesef kapitalist sistem bu, onlara ortak olmak zorundayız..

bizim sigortamız ; geleceği parlak olmayan ssk değil ancak şirket ortaklıkları olur..

5. Kartonsan i son on yildir serseniste olan ve psikoloji bozulan arkadaslara bi kac soliceklerim var....

oncelikle patron son iki yildir ciddi anlamda malini topluyor...
    Faizler yuksekken ve dolarda primlencek nakitini sadece kendi hissesini alarak kullaniyor...

bu adam odtu mezunu zehir gibi bir adam...O bilmiyor mu faizler cok yuksekken nakitini oraya yatirmayi yada altin dolar almayi???

Uzerine pandemi cikiyor...ekmegine yag suruluyor ve tum fabrikalar durma asamasindayen bunlar 7/24 calisiyor...

Bu patronun kendi hisselerini toplamasi tarihte gorulen bisi ve sonuclari da x4-x5 seklinde hisseleri degerlendirdi...

mesela tkfen...4 tl den 20 tl lere....ozbal bir tl den 4 tl lere gibi gibi...

burda artik su on yildir surunuom vs muhabbetlerini keselim isterseniz de onumuze bakalim...Son iki yilin mal toplanmasi yavas yavas meyvesini verecek...

Ben bu hisseyi yillardir aliyorum ama ilk kez alip satmamak adina beklemeye karar verdim...Ortalamam cok dusuk degil ama yeminliyim 1000 tl altindan da satmayacam...bunh hisse gecen hafta 450 lrrdryken de de soluyordum...Simdide de soluyorum...

Patron mevzusu baymaya basladi ve gercekten burayi aglama duvarina donusturuyor...Buraya payrona sallamaya gelenleri ben tek tek engelledim yazdiklarinin benim algimla oynamasina izin vermeyecrm....

6.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Bende benzer düşünüyorum Türkiye de şirketler ve halk arasında uçurum var işini büyüten şirketler gelirini sürekli arttırıyor, en zengin toplamda payı %82 ye çıkmış gini katsayısı sürekli bozuluyor, o halde halk ne yapacak yapabilen birikim yapıp büyüyen şirketlere ortak olacak maalesef kapitalist sistem bu, onlara ortak olmak zorundayız..

bizim sigortamız ; geleceği parlak olmayan ssk değil ancak şirket ortaklıkları olur..

Bir de kamunun borcu hala dusuk, kredi pompalayabiliyor , borcu yuksek maliyetle de olsa cevirebiliyor..bir noktada bu sanal parti bitecek ama o noktaya daha var kanimca

7. Emriniz olur... Sadece patronun aldığından bahsetmişsiniz, satışlarından da bahsetseydiniz. Beni engelle ve yazdıklarımı görme Lütfen! Pollyanna cıları çok sever odtülü ünal...
     Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    Kartonsan i son on yildir serseniste olan ve psikoloji bozulan arkadaslara bi kac soliceklerim var....

Faizler yuksekken ve dolarda primlencek nakitini sadece kendi hissesini alarak kullaniyor...

bu adam odtu mezunu zehir gibi bir adam...O bilmiyor mu faizler cok yuksekken nakitini oraya yatirmayi yada altin dolar almayi???

Uzerine pandemi cikiyor...ekmegine yag suruluyor ve tum fabrikalar durma asamasindayen bunlar 7/24 calisiyor...

Bu patronun kendi hisselerini toplamasi tarihte gorulen bisi ve sonuclari da x4-x5 seklinde hisseleri degerlendirdi...

burda artik su on yildir surunuom vs muhabbetlerini keselim isterseniz de onumuze bakalim...Son iki yilin mal toplanmasi yavas yavas meyvesini verecek...

Ben bu hisseyi yillardir aliyorum ama ilk kez alip satmamak adina beklemeye karar verdim...Ortalamam cok dusuk degil ama yeminliyim 1000 tl altindan da satmayacam...bunh hisse gecen hafta 450 lrrdryken de de soluyordum...Simdide de soluyorum...

Patron mevzusu baymaya basladi ve gercekten burayi aglama duvarina donusturuyor...Buraya payrona sallamaya gelenleri ben tek tek engelledim yazdiklarinin benim algimla oynamasina izin vermeyecrm....

8.  Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    Kartonsan i son on yildir serseniste olan ve psikoloji bozulan arkadaslara bi kac soliceklerim var....

Orda tribün psikolojisi de var sn demisas..insanlar buraya somut birsey paylasmaktan ziyade, deşarj olmaya ve dertlerine ortak aramaya calisiyorlar..tabi bunlarin frekansi arttikca da olay amacindan sapiyor..onlari da anliyorum ama biraz da insan hatayi kendinde aramali..bir insan hic guvenmedigi, devamli kufrettigi birine +10 sene ortak olmaz olamaz..yaman celiski var..neyse herkese bol sans diyelim

Sayfa 314/866 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •