Sayfa 25/98 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 193 - 200 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hselcuk Yazıyı Oku
    Bu yöntem tuttu ard yazılım 5 kat bayrak 3 kat feda 2 kat çıktıktan sonra çözüldü patronlar ek satışları %25 le değil en az %50 ile yaptı Hisse maliyeti kademeli olarak yükseldi ilk 5.6ay da ancak fiyat dengesini sağlıyor. Eski yönde olsa Yabancılar, fonlar, by ler. çalışanlar ve ky ler e şu kadar ayrıldı derlerdi bi de her aracı kurum arz a katılmıyor du şi tum kurumlar katılıyor. Lot az olsa da Bence daha iyi hayırlısı olsun
    Bu arzlarda kaybeden hiç olmadı, şirket kazandı, arz gösteren yatırımcı kazandı, emir gönderenler kazandı. Bir tek aç gözülük yapıp 12-15. Tavandan alış gönderenler terste kaldı.

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    20 lot düşmesi için 435Bin yatırımcıdan talep gelmesi lazım
    Bence gelmiştir.

Yukarıda bahsedildiği üzere bir kişinin farklı hesaplardan talepte bulunduğu da hesaba katılırsa bu sayı geçilmiş bile olabilir.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

3.  Alıntı Originally Posted by el salvador Yazıyı Oku
    her arz kazandırmıyor, medikal parkın arzı düşüşle başlamıştı. tlman da %30 artıp düşüşe geçmişti.
    O zamanlar borsa da ne bu kadar kucuk yatırımcı vardı ne de böyle bir iştah vardı. Kucuk sirketlere talep son altı aydır çok fazla. Tlman bugün ghalka arz olsa 7-8 tavan yapardı.

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Bence gelmiştir.

Yukarıda bahsedildiği üzere bir kişinin farklı hesaplardan talepte bulunduğu da hesaba katılırsa bu sayı geçilmiş bile olabilir.
    FADE'nin yarısı kadar arz ediliyor. FADE'de 167 geldiyse aynı talep gelse adet otomatik yarıya düşer yani 84 falan olur.

Gelen talep 2 katına çıktıysa adet 42 falan olur kabaca hesapla...

Ben talebin daha fazla olacağı düşünüyorum. Geçen sefer iş bankası ile ilgili bir sıkıntı olmuştu, bu sefer olmayacağını düşünürsek bence talebin daha fazla olması söz konusudur.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    FADE'nin yarısı kadar arz ediliyor. FADE'de 167 geldiyse aynı talep gelse adet otomatik yarıya düşer yani 84 falan olur.

Gelen talep 2 katına çıktıysa adet 42 falan olur kabaca hesapla...

Ben talebin daha fazla olacağı düşünüyorum. Geçen sefer iş bankası ile ilgili bir sıkıntı olmuştu, bu sefer olmayacağını düşünürsek bence talebin daha fazla olması söz konusudur.
    Fade totalde 87bin yatırımcı farklı hesaplar vs ile 107bin yatırımcıya dağıldı paylar...
    Hadi talep 2 katına çıktı diyelim 200bin kişi den talep gelsin, 44 lot düşer
    Borsa aktif yatırımcı sayısı 800bin kişi
    Olabilir mi olabilir 20-25 hesap açan adamlar varmış baksana hesap işletim ücretini karşılamayacak ha
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

6. Rezalete son 1 saat. Kişi başı 30-40 lot verince ortalık alev alacak.

7. Ben en dusuk Kisi basi 150 lot civari bekliyorum

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yhekinoks Yazıyı Oku
    Ayrı kurumlardan ayrı hepab açtıranlara lütfen laf etmeyiniz.
    Parası olan hesab açtırıyor. bunun hiç bir mahsuru yokken
    siz laf edenler kedi ciger hikayesi
    Mesala milletin tek hesabı var, ve bu hesaptan bir emir girse istediği lotu alsa ve rekor talep gelmese açılır açılmaz taban olsa o zaman ne diyeceğiz, sonra da bakkal dükkanını halka arz edersen olacağı bu deriz. Burda çoğunun 100 bin tl üzeri parası vardır, istediği lotu yazıp alabilir ama benim param yoksa azda olsa bende nede lot almayayım, bırakın parası olan daha çok parasına para katmasın, bırakın elinde az parası olanda böyle hisselere girsin. Zaten hisse başı düşen lot sayısı az olduğu için hisse tavan tavan gidiyor
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Sayfa 25/98 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •