Sayfa 24/98 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 185 - 192 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu şekilde yirmi ve üzeri hesaptan sadece son iki halka arz olan bayrk ve fade halka arzlarına katılmış olunsa 25.000-30.000-TL para cebe atılır. Böyle senede beş on halka arz ile zahmetsiz şekilde iyi para kazanılır. Ama bu halka arz yöntemi bundan sonra uygulanır mı bilemem
    Bu yöntem tuttu ard yazılım 5 kat bayrak 3 kat feda 2 kat çıktıktan sonra çözüldü patronlar ek satışları %25 le değil en az %50 ile yaptı Hisse maliyeti kademeli olarak yükseldi ilk 5.6ay da ancak fiyat dengesini sağlıyor. Eski yönde olsa Yabancılar, fonlar, by ler. çalışanlar ve ky ler e şu kadar ayrıldı derlerdi bi de her aracı kurum arz a katılmıyor du şi tum kurumlar katılıyor. Lot az olsa da Bence daha iyi hayırlısı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Ben konuya kisaca soyle bir aciklik getireyim.

İs bankasindan halka arza katilacak arkadaslar subeye gidip bizzat basvuruda bulunmalari gerekiyor.
    Diger kurumlardan basvuru yapacaklar ise. Limit fiyat secerek lot sayilarini belirleyip basvuru yapiyorlar. Kimi kurumlarda halka arz kismindan bu islemi yapiyorlar, kimi kurumlardan ise normal hisse alimi gibi emir veriyorlar.
    DNISI.HE olarak gorunuyor hisse senedi.

Saygilar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hangi bankalardan başvuru yapılabiliyor üstadım yardımcı olur musun bugün girmek istiyorum emir

3.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    MKK kaydını bile baz alsalar kişi başı talep yoğunluğu ve ilgi bir hayli fazla. 100 lot anca düşer
    Hesap bazlı dağıtımda 60-70 lot düşeceğini düşünüyorum
    60 lot gelir mi? 20 diyen vardı.

4. 50 lot anca gelir. bu işinde iyice suyu çıktı böylece.

5. Fade deki gibi bir gün olsaydı iyi olurdu.
    2 gün çok bu hisse için

Öndeki sayfalarda bir arkadaş dün için 600000 (600 bin) başvuru yapıldığından bahsetmişti.

Burdan hesapla 8,7 milyon / 600 bin = 13 lot gibi bir hesap yapmıştı

Talebin oldukça fazla olduğu zaten aşikar. Dağıtımın her başvuruya eşit miktarda yapılması durumunda verilecek lot sayısı oldukça az olacaktır.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7.  Alıntı Originally Posted by ceki27 Yazıyı Oku
    60 lot gelir mi? 20 diyen vardı.
    20 lot düşmesi için 435Bin yatırımcıdan talep gelmesi lazım
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

8. her arz kazandırmıyor, medikal parkın arzı düşüşle başlamıştı. tlman da %30 artıp düşüşe geçmişti.

Sayfa 24/98 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •