Sayfa 285/705 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Ekrandakı dolar ve euro ya bakın acaıp prım yapmış
    2007-2008 yılları hiç unutmam yaklaşık kurda buralardaydı. 40,000 dolar bozdurmuştum, çabuk geçen yıllar

2.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Ekrandakı dolar ve euro ya bakın acaıp prım yapmış
    borsa da 55 binmiş.Borsa o zamanlar 55 bin iken 1100 e düşmüş bugün......

3.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    yarın,cuma veya haftaya birgün Fenerbahçe tavanlar bitince birgün Taban olacak .O gün kimse kimseyi sen GAZLADIN,PAZARLADIN diye kimseyi suçlamasın......Burası borsa kim kime KORSA diye boşuna dememişler.....!!!!

Ben spor hisselerinde sezon açılmadan pozisyon aldım ve bu yatırımımın karşılığını ÇOK BÜYÜK VOLE ile aldım.Gsray da da yarından itibaren gerekeni yapmaya başlayacağım.....!!!!

Fener giderse Gs ,bjk ve tspor da gider......Fener biterse gs ,tspor ,bjk de biter.....İşte bu yüzden EN BÜYÜK FENERBAHÇEM....!!!

Benden bu kadar Allaha emanet olunuz.....!!!
    Aynen öyle daha yenı bu senetleri keşfedip buradan bu şekilde devam edecek bızde alıp kazanacağız diye düşünenler elli defa düşünsün!!!..

Benım elimde 2000 lot fb hissesi var ve 12 tl düşse ancak malıyetıme gelır!!!... Yanı zarar etmem karım gıder en fazla.. Ama yenı girecekler aman dikkat etsin!!!..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    borsa da 55 binmiş.Borsa o zamanlar 55 bin iken 1100 e düşmüş bugün......
    Oyle deme ya daha gecenlerde borsadan iki sıfır atılarak bedelsız bolunme yaptı.Gercı dolar ve euro 5 e katladı borsa sıfırlar atılmasaydı 2 ye katlamış olurdu
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen öyle daha yenı bu senetleri keşfedip buradan bu şekilde devam edecek bızde alıp kazanacağız diye düşünenler elli defa düşünsün!!!..

Benım elimde 2000 lot fb hissesi var ve 12 tl düşse ancak malıyetıme gelır!!!... Yanı zarar etmem karım gıder en fazla.. Ama yenı girecekler aman dikkat etsin!!!..
    Aynen katılıyorum yeni girecek kişiler çok iyi karar verip hiç olmazsa acil paraya ihtiyaç duymasınlar yoksa sıkıntı yaşabilirler. Haftaya artık ne olur Allah bilir bundan sonra iş maçlara bakar.

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Reis onu bende düşündüm ama onların soluğu yetmez bu maratona...!!!

Hikaye fenerde.. Şuan benım nazarımda sadece 1 e 3 prımlı fener bu da pek birşey değil benım için..

Hadi bır ıkı tavan daha yapsınlar sonra patınaja başlarlar..!!

Sportif başarıda Bjk ve gs için pek mümkün gözükmüyor..!!
    Şöyle düşün nasıl geçen yıl ts,
    Fb, gs, Bjk sürükledıyse fenerde onları biraz sürükleyecek sonra başladığı yere dönüş..!!!
    Ben bu senetleri lıg sonuna kadar kanaryamda ışık gorduğum müddetçe tutarım..!!!

Ben bu senede girerken fb hısselerımın fiyatına bakmayacam demiştim ama hırsıma yenildim...

Kent bıstın en değerli şirketı olabiliyorsa fb neden olmasın..!!!

Hedef kentin pıyasa değerini geçmek..

Ali babayla herşey çok guzel olacak.. ..

Bır anda kendimi Tatar hissettim... ..

Tatarızm... Borsada yatırım anlayışını değiştiren fenomen !!!.. Bir yol yeniden doğuş hikayesi.. ..
    Reis maratona ne gerek var?

Spor hisselerinde ben artık finale gidiyorum...Yarın da Gs da kademeli satışlara başlayacağım....Fener in hareketlerine göre Gs hissesinde hareketler yapacağım......Ben GÜZEL KARI görünce dayanamıyorum...Vuruyorum geçiyorum.....!!!!

Spor hisselerinde de GÜZEL KAR gördüm ,VURDUM artık KAÇIYORUM BEN.Kalanlara bereketli kazançlar diliyorum.Allah gönlünüze göre versin ....!!!!

Borsada hisse ÇOOOOOOOKKKKKK..Borsada FIRSATLAR BİTMEEEEEZZZZ...!!!!

Son dakika haberi... Türkiye Doğu Akdeniz'de atış eğitimleri için 2 yeni Navtex yayınladı
    Bunun anlamı nedıır.Ajanslara şımdı dustu
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Oyle deme ya daha gecenlerde borsadan iki sıfır atılarak bedelsız bolunme yaptı.Gercı dolar ve euro 5 e katladı borsa sıfırlar atılmasaydı 2 ye katlamış olurdu
    Bir tek dolar ve Euro dan sıfır atılmadı önümüzdeki süreçte ben bekliyorum, mesela Euro 10,00 TL , çıkacak babayiğit birisi sıfırı attık diyecek Euro dan sabah bir kalkmışsın Euro 1 TL

Sayfa 285/705 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •