Üstad bu msgyo nun oturduğu yere japon mu sürdüler.. MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad bu msgyo nun oturduğu yere japon mu sürdüler.. MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
benim şu an perşembeden bugüne yazdığım iki buçuk seans oldu. iki buçuk... iki buçuk...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
iki buçuk demişim ne iki buçuğu? şu an tam iki seans oldu. çünkü perşembe öğleden sonra yazmaya başladım. sonuç:harmanın yarısından çoğu savruldu...
en fazla yükselenlerdeki onlarca tavan hisseleri gördükce henüz pişmemiş, kıvamını bulamamış, bir oyuncunun akıbetinin çokta iyi olacağını sanmıyorum. çünkü oyuna o kadar basitmiş gibi bir görüntü veriyorlarki, ne varmış sanki bundada demekten başka kelime düşündürtmüyorlar. halbuki işin aslı bumu.. bence asla! çünkü karşımızda dünyayı parmağında oynatan bir grup var. borsa borsa olalı hiç bu kadar kolay olmamıştı. yani siz bunları bu kadarmı saf sanıyosunuz.. borsaya altıyüz bin üzerinde yeni oyuncu katılmış. aceba bunları avlamak için bu bir peynir olmasın...
ama ne yaptığını bilen sistemli ve prensipli bir oyuncunun böyle tufaya geleceğinide hiç sanmıyorum. neyse ULUUN
işlem hacmi 100 mly üzerinde. şimdi bu kadar parayı basan birini siz angutmu sanıyosunuz...
OYLUM_ hafta sonu yazmıştım ama yine hatırlatayım. bu kağıt 3.30 üzerinde varsa tutulur, yoksa pozisyon alınır. ben kendi yazdığım kağıtları takip ediyorum. diğerleri uçmuş kaçmış umrumda değil çünkü neye göre yükseldiklerini bilmiyorum. har kağıdın sürpriz bir şekilde yükselme şansı vardır. onun için herkes önünden yemeli...
Yer İmleri