Sorun kaldıraçta değil. Eğer çok düşünüyorlarsa ky yı
Finansal okuryazarlıkla ilgili bir eğitim istesinler ( Lisans Diploması Önlisans Diploması )
veya spk eğitim versin bitirenlere sertifika versin yeni piyasaya girecek olanlara.
Eski işlemciler zaten palazlanmış olanlardır. Palazlanmayan zaten para bırakıp gitmiştir.
Ama o zamanda borsa için konuşursak , piyasaya açılacak olan yeni şirketler kendilerine ortak bulmakta zorlanırlar ve borsa işlerliği zayıflar. Borsaya açılmanın gayesi yeni para eldesi ile farklı yatırımlar yapabilmektir. Farklı yatırımlar yapılırsa o ülkede refah artar. Olması gereken budur borsa patronları sizede diyorum. Yoksa borsaya şirketi açıp çeşitli dümenlerle size inanan yatırmcı zümresinin parasını iç etmek değildir. Herkes aklını başına almazsa gemi su ala ala batar.
Sermaye piyasları bir bütündür. Foreks varant opsiyon borsa diye yatırımcılar guruplanamaz. Yatırımcılara sınırlar konulamaz. Uyarılarını yap gene. Varant uzlaşı fiyatlarını yönet. Hisseleri gurupla . Ama yurtdışı piyasalarla senkronize git. Yoksa gider adam . Kimse kimsenin kaşının gözünün hastası değil.
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
Yer İmleri