Originally Posted by Fuat Soylu üstad bol bol vocabulary çalışın bana göre ielts'in de toefl'in da sirri bu. https://docs.google.com/file/d/0B6H1...BmSGZ0RG8/edit ben toefl'a hazirlanmistim, bana gore en zor bolum reading, kelime bilgisi direk fark yaratiyor. Ustadim kitap icin cok tsklr... Syg
Originally Posted by Fuat Soylu Üstad biraz Onur Hoca'ya öykündüm Herkese günaydın, bereketli mutlu bir hafta dilerim. Bu hafta piyasaların iyi olacağını düşünüyorum. Kadife'nin haftası olacak inş. Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak
Günaydınlar Bir kaç hafta biraz sallayacaklar gibi borsayı. Dikkatli olmakta fayda var. Bol kazançlar...
Originally Posted by Webster Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak Iffet formasyonu oluşuyor..
haftasonu yolladigim grafige calisan?
Originally Posted by Webster Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak Bravo Webster yine bildin...
Originally Posted by onur1064 haftasonu yolladigim grafige calisan? Üstad ben çok çalıştım ama alım fırsatı vermedi ki...
Originally Posted by Fuat Soylu Üstad ben çok çalıştım ama alım fırsatı vermedi ki... Bende üstad girdik emirleri ama yakalayamadık, nereye gider ona göre belki hala tam kaçmamıştır tren
Forum Rules
Yer İmleri