Sayfa 262/441 ÝlkÝlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,089 - 2,096 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Merhabalar,

TOASO 2020/9 bilançosuna göre çýkardýðým tablo ve grafikleri aþaðýdaki linkte paylaþýyorum. Faydalý olmasý dileðiyle.

Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html

Saygýlar
    Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.

2.  Alýntý Originally Posted by borsakumbara Yazýyý Oku
    Merhabalar,

TOASO 2020/9 bilançosuna göre çýkardýðým tablo ve grafikleri aþaðýdaki linkte paylaþýyorum. Faydalý olmasý dileðiyle.

Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html

Saygýlar
    Teþekkürler, faydalý bir yazý olmuþ.

3. Kâr az gelmis gibi ya...Simdi dusununce yerli piyasa kapatmis farki...
    Sadece avrupa pazarinin yanina diger pazarlari da arttirsa guzel olcak...
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Kâr az gelmis gibi ya...Simdi dusununce yerli piyasa kapatmis farki...
    Sadece avrupa pazarinin yanina diger pazarlari da arttirsa guzel olcak...
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Hiçte az deðil, ben baþarýlý buldum. Geçen yýlki bilançoyla karþýlaþtýrýrsanýz az gibi gelebilir ancak çeyreksel bazda gayet güzel rakamlar. Finansal borçlara kýyasla nakit oraný artmýþ.

5.  Alýntý Originally Posted by bagbozumu Yazýyý Oku
    Hiçte az deðil, ben baþarýlý buldum. Geçen yýlki bilançoyla karþýlaþtýrýrsanýz az gibi gelebilir ancak çeyreksel bazda gayet güzel rakamlar. Finansal borçlara kýyasla nakit oraný artmýþ.
    Daha iyilerini bekliyordum.Haklisiniz kotu degil bilanco...
    Gelecek vaad eden bir sirket...Beklentilerim büyük;)
    Ytd

Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.

6. Ford yine 4 kat fark yaptý. Helal olsun, baþka biþey demiyorjm.

ZTE Blade S6 Flex cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    yatýrým tavsiyesi deðildir.

7. Merhaba ortaklar, bilançoda bir konu kafama takýldý. Belki aranýzda bilen vardýr diye soruyorum.
    "Diðer kapsamlý gelir tablosu"nda "Nakit akýþ riskinden korunmaya iliþkin diðer kapsamlý gelir / (gider)" baþlýðý altýnda ciddi bir zarar var ve "Toplam kapsamlý gelir"in yarýsýndan çoðunu götürmüþ görünüyor.

Sorum þu: Bu gerçek bir zarar mýdýr, yoksa UFRS bilançoyu denkleþtirebilmek vs amacýyla kullanýlan sanal bir zarar mýdýr?
    Eðer gerçek bir zarar ise gelecek yýl için temettü beklentilerimi düþüreceðim de, onun için soruyorum. Teþekkürler.

ToasoKapsamliGelir.jpg

NOT: Bu sorunun benzerini FROTO baþlýðýnda da sordum. Henüz cevap veren olmadý.

8.  Alýntý Originally Posted by jtucker Yazýyý Oku
    Merhaba ortaklar, bilançoda bir konu kafama takýldý. Belki aranýzda bilen vardýr diye soruyorum.
    "Diðer kapsamlý gelir tablosu"nda "Nakit akýþ riskinden korunmaya iliþkin diðer kapsamlý gelir / (gider)" baþlýðý altýnda ciddi bir zarar var ve "Toplam kapsamlý gelir"in yarýsýndan çoðunu götürmüþ görünüyor.

Sorum þu: Bu gerçek bir zarar mýdýr, yoksa UFRS bilançoyu denkleþtirebilmek vs amacýyla kullanýlan sanal bir zarar mýdýr?
    Eðer gerçek bir zarar ise gelecek yýl için temettü beklentilerimi düþüreceðim de, onun için soruyorum. Teþekkürler.

ToasoKapsamliGelir.jpg

NOT: Bu sorunun benzerini FROTO baþlýðýnda da sordum. Henüz cevap veren olmadý.
    Sirkete sorsaniz daha saglam bilgi olur ben de merak ettim....
    Bir soralim...
    Ytd

Sayfa 262/441 ÝlkÝlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •