Sayfa 698/1006 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Buradaki geçmiş yazışmalarımızı okuyup mu bu soruyu sordunuz?
    Evet.Dikkat ederseniz 600'den fazla sayfa bulunmakta ve nkolay ile ilgili yorumlar her ne kadar çok olsada dağınık ve bilgileri bütünleştirmek çok güç.Burada bazı değerli arkdaşlarımız var gördüğüm kadarıyla onlarda bu platformda yatırımlarını değerlendirdiklerini gördüm belki müsayit bir zamanda bir paragraflık cevap yazabilirler diye düşündüm.Bunu size açıklamak mecburiyetinde de değilim fakat siz gördüğüm kadarıyla daha öncede böyle bir soru sormuş yorumcu dosta aynı yorumu yapmıştınız.Bu şeklin doğru olmadığını düşünüyorum.Saygılar.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

2.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Arkadaşlar nkolay bono da yatırımlarını değerlendiren var mı? Faiz oranları dikkatimi çekiyor.Hiç dönmeyen bonoları oldumu şimdiye kadar.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Buradaki geçmiş yazışmalarımızı okuyup mu bu soruyu sordunuz?
     Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Evet.Dikkat ederseniz 600'den fazla sayfa bulunmakta ve nkolay ile ilgili yorumlar her ne kadar çok olsada dağınık ve bilgileri bütünleştirmek çok güç.Burada bazı değerli arkdaşlarımız var gördüğüm kadarıyla onlarda bu platformda yatırımlarını değerlendirdiklerini gördüm belki müsayit bir zamanda bir paragraflık cevap yazabilirler diye düşündüm.Bunu size açıklamak mecburiyetinde de değilim fakat siz gördüğüm kadarıyla daha öncede böyle bir soru sormuş yorumcu dosta aynı yorumu yapmıştınız.Bu şeklin doğru olmadığını düşünüyorum.Saygılar.
    Daha öncede böyle bir soru sorulmuş yorumcu dosta aynı yorumun yapıldığını hatırlamıyorum. Bulursanız anılarımızı tazeleriz.

Diğer yandan okuduysanız henüz hiç dönmeyen bonosu olmadığını tahmin edersiniz. Konu hakkında daha önce burada konuşulanlar linkten başlamaktadır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Hakkaten Nkolay için şöyle kapsamlı bir bilgi olsa iyi olur. Örneğin %15 ile aldığımız bonoyu %16.5 çıktığında gününden önce satarsak zarar etmiş olur muyuz? Nkolay günlük faiz veriyor bildiğim kadarıyla

4.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Hakkaten Nkolay için şöyle kapsamlı bir bilgi olsa iyi olur. Örneğin %15 ile aldığımız bonoyu %16.5 çıktığında gününden önce satarsak zarar etmiş olur muyuz? Nkolay günlük faiz veriyor bildiğim kadarıyla
    kapsamlı bir döküman yazmayı gerektirecek birşeyi yok nkolayın son sadeleştirmelerden sonra
    Ama öyle bir döküman olsa bile benzer sorular gene gelecektir

Sorunuzun cevabına gelince: hayır zarar bir tarafa satıp tekrar alarak daha karlı çıkarsınız

5. Damat istifa etmiş agalar

6. Hesap hacklenmis olabilir Ahbr I takip etmeli henüz vermedi sanırım insta dan istifa biraz garip gibi ama zamanlama manidar eğer doğruysa mb baskani değişikliği sonrasi
     Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Damat istifa etmiş agalar
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hesabi hacklenmis yalan haber istifa falan yok

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 698/1006 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •