-
1,60 üstü kapatırsa 1,60 üstü mü faklı bir dünya
Nasıl bir dünya 1,60 üstü
uzaya götürür mü bizi
İnşalllah uzaya kadar götürür de beklediğinmize değer YTD
-
An itibariyle 1,61'i gördü ,devamı gelir mi acaba???? YTD
-
-

Originally Posted by
teacher37
1.58' e geri düştü hemen
sakin ol abim b hafta bizim haftamız bugün 1,59 bilem kapatsa yeter...bikaç güne gümbürtü kopar, millete illallah ettirdiler sattırdılar twittrdan surdan burdan herkes baskı kuruyor..yok pandaymış yok danaymış..benim beklentim bigünlük iki günlük değil koskoca inşaat yapıor adamlar...ha illa teknik dersek (1,65 üstünde kapanış yaparsa kopar bence)ytd değil...oda bugün olmaz indikatörler düzelmeli biraz....
-
Evet Ayhan Özütrk sanal ortamda herkese 1,85'ten aldırdı,şu anda çoğunun maliyeti 1,85 ama millet alalı bir ay ıldu ve hergün düştü,düşünce de milletin morali bozulp sattı. 1,85 ten alanlar 1,60 lardan falan sattı bence.Beklentinin büyük olduunu bildiğim için bekliyorum ama bir türlü kalıcı yükseliş yapmıyor.Eylül'de 3 katlı her katı 500 metrekare civarı olan 2 dükkkan teslim edilecek ve bu 2 dükkkan denize sıfır Alanya gibi yerde en az 10-20 trilyon arası para eder bence.Aralık'ta da 41 daire teslim alınacak.Bunlardan iyi gelir bekleniyor.Bu kadar beklentinin şimdiden satın alınması gerekmez mi? Kat irtifakı haberi gelince yükselişe geçer diye bekliyordum ama haber gelmesine rağmen yükselmedi.Bunca beklenti varken buralarda kalması çok saçma bence..Düşüncelerim yorumlarım tamamen kendime aittir,yatırım tavsiyesi değildir. YTD
-
ilk seans kapanış 1,60 oldu ..süper bence..dönüş yakın..
-
Yine 1,60 altına sarktı, öğle 1,60 ile kapattı şimdi yine 1,57
-
Kapanışı bari 1,60 üstü yapsa ama Demir attı yine 1,57'e YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules