Aslında sermayemiz düşük ve halka açıklık yüzde 28. Böyle sanki milyarlık açık hisse varmış gibi davranması çok uyuz. Umutlarımı koruyorum. Sadece uzuncu olduğumuz için sıkıntı yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasını isterdim
Aslında sermayemiz düşük ve halka açıklık yüzde 28. Böyle sanki milyarlık açık hisse varmış gibi davranması çok uyuz. Umutlarımı koruyorum. Sadece uzuncu olduğumuz için sıkıntı yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasını isterdim
Arkadaslar bu hissede yatırımcıyım fakat huzursuzum. İstanbul depremi hakkında ne düsünüyorsunuz?
Öncelikle Allah korusun İstanbul'da olacak bir deprem sadece kasko şirketlerini değil tüm şirketleri derinden yaralar, bugün Twitter'da gördüm İzmir depreminin etkileri sorulmuş ak sigorta ya, firmaların deprem sigortalari için ayırdıkları dayanaklar olmak zorunda olduğu ve oradan karşılanacağı için malı tabloya etkisi olmayacağı belirtilmiş
Beklentiniz nedir bu hisseden? Vadeniz, hedef fiyatınız veya evladiyelik mi tutacaksınız?
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Bedava maliyet sayılacak Tüpraş lari da bugun akgrt yaptim bugün 7,31 den inşallah pişman etmez😀
Akgrt halka açık sigorta şirketleri arasında aktif karlılığı en yüksek olanlarından. Tursg ve ansgr da başarılı bu anlamda
Eylül ayında hasar oranı yükselmişti, şimdi tekrar hayat bir miktar yavaşladığı için Ekimde tekrar düşüşe geçmiş.
Eylül'deki hasar miktarı brüt karı aşağıya çekmişti, şimdi tekrar brüt kar toparlanıyor. Kasım ve Aralıkta da benzer durumu göreceğimizi düşünüyorum.
Kasım ve Aralıkta sigorta yenilemeleri yoğun oluyor, şimdi buradan gelecek nakit de artacak faizlerle değerlenmeye devam edecek.
Sigorta şirketlerinde prim büyümesinden ziyade aktif karlılığı artışını önemserim. Riskli ve daha fazla sigorta yapılacağına az prim fakat riski az poliçe sigorta şirketleri için daha pozitiftir.
Aktif karlılığı düşmedikçe ben bu şirkete karşı pozitifim.
Sektöre yeni giren oyuncuların pazar payı almasını da bu anlamda çok riskli bulmuyorum yukarıda bahsettiğim gelişmeler ışığında...
Son düzenleme : pit; 13-11-2020 saat: 13:56.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri