Sizin akşamdan ilk sırada emir vermenizin bir önceliği yok aracı kurumunuzun hızı ve tutumu önemli.Seans saati dışında verdiğiniz emirlerde o anda BİST e iletim olmuyor seans açılacağı zaman kendi aracı kurumunuz içinde emirler büyüklüğüne göre veya daha değişik tanış veya kurum ile müşteri arasındaki alış verişe göre sıralanıp BİST e gönderiyor orada da aracı kurumun gönderme hızına veya teknolojisine bağlı yağni makineler işin içine giriyor hangi aracı kurum daha istekliyse onun müşterisi ilk satılan hisselerin sahibi oluyor.
YTD
En yuksek Emiri veren araci kurum ilk sıraya girer.
Kervan dan şeker almak için Akşamdan Millet sıraya girmişse,Bu Deve ,5- 6 gün koşar,durmaz bence....
Talep toplama sürecinde,bende istemiştim, fakat vermemişler...
Niye vermediklerini de, Çoğunluk paylarının Norveçliler aldığında anladım..Kervanci Başının, Kendi ülkesinin vatandaşları, demekki Norveçliden değersiz..
Normal şartlarda o dediğiniz kendi aracı kurumunuz içerisinde verilen emirlerde geçerli ama oradada aracı kurumların güvenirliği önemli BİST e gönderilen emirlerde öncelik zamanlama saniye değil salise ben ESEN de ilk günü hatırlıyorum ilk alışta görünen GEDİK di ve 4946 da alışı bitti ondan sonraki görünen YATIRIMFİNAS ın emri 6536 da alışı daha devam ediyordu benim bile emrim GEDİK in toplamından fazla idi.Buradan esen in sayfasından görebilirsiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=46616&page=59
YTD
Yer İmleri