Sayfa 700/940 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Türkiye ile İtalya arasında ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla (30 milyar dolarlık) II. Dönem Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu (JETCO) protokolü imzalandı.
    Bu bence AB nin Türkiye ye olan tavrını bir kez daha masaya yatırıp gözden geçirmesi gerektiğinin göstergesidir.
    Yakın zamanda Türkiye ye olan talep daha da artacak. Türkiye-Çin arasında Bir kuşak Bir Yol projesiyle Türkiye daha çok kazanacak.
    Dünya ülkeleri arasında en ucuz borsaya sahip Türkiye’mizde bankalar ve aracı şirketler bile isteye çoğu hissede fiyatı aşağı bastılar. Yılbaşından beri borsaya yeni gelen 670 bin küsur küçük/büyük yatırımcı telaşla ve panikle malını satsın diye uğraştılar. Şişmiş hisselerde mal kitleyerek fiyatı aşağı basıp mal toplama derdindeler.
    Allah cc sonumuzu hayır etsin.

2. Büyük oyuncular hisselerde yüklü malda iseler kötü haberi pek duymazlar, yok eğer yeterli mal toplamamışsalar o zaman da iyi haberi pek duymazlar. 1390 lar hedef artık. Oralara giderkende malı yedirirler diye düşünüyorum. Y.T.D.

3. Değerli hocalarım öncelikle herkese iyi hafta sonları dilerim. Carrefour için temel ve teknik bakımdan görüşlerinizi almak isterim. Ne gibi bir yol bekliyor bu kağıdı önümüzdeki günlerde? Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sayın Prof hocam, yatas için 12,14-14,58-17,76-19,56 GAP— 22,64-23,70 ve sonra 26,45 hedef var. Rakamlar nasıl sizce???
    YATAS ; 13.73 kapanış...
    DİRENÇ ; 13.92 - 14.59 - 15.08...
    DESTEK ; 13.34 kanal desteği...
    Yukarıda ; 15.08 sağlam kanal direnci... Sağlam geçer desteklerse yükseliş devam edilebilir hedef direnci ; 16.82 olur ve yapabilir...
    Bu yükseliş dalgasının kanal direnci ; 18.56...
    16.82 geçilirse bu kanala girer...Buralarıda geçerse yeni yükseliş dalgası başlar...
    Yazdığınız gibi daha ileriside var bende ama öncelikle bu trendi tamamlaması önemli benim için...Geçerse zaten yazarız...
    Hatırlarsanız 11.60 seviyesinde dikkat çekmiştim 14.11 seviyesini gördü...Güzel getiri sağladı kısada...İskenderler benden...))
    Y.T.D.
    Son düzenleme : Eski_prof; 12-12-2020 saat: 23:28.

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Asuzu 17,20 üstünde tavan yapar mı ki?
    Sesli düşündüm.
    Herşey için yatırım tavsiyesi değildir.
    ASUZU ; 17.15 kapanış...
    17.20 önemli kanal direnci... Üzerinde kapanış yapması önemli... Kapatırsa ; 19.78 yolculuğu başlar ilk etapta...
    18.35 - 19.17 - 19.78...
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1271.75 kapanış...
    Yukarıda yazdığımız ve bugün uyardığımız koyu renkte işaretlediğim dirençlere dikkat dediğimiz ; 1312.00 direncimize ; 8.19 puan kaldı...1303.81 seviyesini gördü bugün... Yani bana göre deydi oraya...oradan düzeltme gelebileceğini işaret etmiştik... Şimdi geriye doğru eski dirençler dolayısıyla destek olarak çalışacak...
    Şimdi ; 1257.30 desteği çalışacakmı ona bakacağız...Tutunamazsa tabiki ana desteğimiz ; 1230.00 olmazsa olmazımız...oraya deymesi bile sıkıntı yaratabilir... Yani bir düzeltme yaşanacaksa ana desteğimize yakın yerlerden dönmesini bekleyebiliriz ki bu da sağlıklı yükselişin işareti anlamına gelebilir...
    Bankalar için yalancı bahar demiştim çünkü yükselişi onaylamıyorlarlardı...onay dirençlerinide zaten yazmıştım... Ağustos ayında yazdığım ve alıntı yaptığım endeks yorumunun aynen uygulamasını izlemiş olduk bugün... Hep dedim yine diyorum Güncelimiz çok kritik ve bunu rakamlarla eşleştirirsek ; 1366.65 gösterge kabul edilebilir... Bankalar da teyit dirençlerini geçmiş olabilirler...biraz daha ilerisini yazıyorum ; 1405.70 - 1435.00 en büyük gösterge son yazdığım kanal direnci... Geçmesi demek ufkunun açılması demek ; 1742.50 hedef direnci demek... İnşallah...
    Teknik bu...Güncel ; meçhul ...
    Bol kazançlar...
    Y.T.D.
    ENDEKS ; 1370.70 kapanış...
    Yukarıda yazdığım yorum hala geçerli olmakla beraber ; önümüzde iki adet direnç var...
    Birincisi ; 1405.70...
    İkincisi ve en önemlisi ; 1435.00...
    En önemli diyorum çünkü esas oğlan bu direnç...
    Sağlam geçer desteklerse ; 1742.50 kanalına girer ve ortalık şenlenir...
    Ama bu teknik olarak mümkünmü...? Mümkün...!
    Gündem olarak mümkünmü...? Meçhul...!
    Savunduğumuz teknik tezlere göre (Batık sağlamlar) önü açık...Ama kafamızı karıştıran ve ne olacağı belli olmayan Gündem tezlere göre sıkıntılı...
    Umarım dış siyasette düşündüğümüz kötü senaryolar olmaz ve bizde kendi işimize bakarız...
    Y.T.D.

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    YATAS ; 13.73 kapanış...
    DİRENÇ ; 13.92 - 14.59 - 15.03...
    DESTEK ; 13.34 kanal desteği...
    Yukarıda ; 15.08 sağlam kanal direnci... Sağlam geçer desteklerse yükseliş devam edilebilir hedef direnci ; 16.82 olur ve yapabilir...
    Bu yükseliş dalgasının kanal direnci ; 18.56...
    16.82 geçilirse bu kanala girer...Buralarıda geçerse yeni yükseliş dalgası başlar...
    Yazdığınız gibi daha ileriside var bende ama öncelikle bu trendi tamamlaması önemli benim için...Geçerse zaten yazarız...
    Hatırlarsanız 11.60 seviyesinde dikkat çekmiştim 14.11 seviyesini gördü...Güzel getiri sağladı kısada...İskenderler benden...))
    Y.T.D.
    Notlarımı aldım, teşekkür ederim sayın Prof hocam. Pandemi bitsin İskender’in tadı nasılmış bir bakalım. ☺

8.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Notlarımı aldım, teşekkür ederim sayın Prof hocam. Pandemi bitsin İskender’in tadı nasılmış bir bakalım. ☺
    İnşallah...

Sayfa 700/940 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •