Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Arkadaşlar içerisinde hisse senedi olmayan ppz ile portföy yapabileceğim mevduat faizinden fazla getiri sağlayacak bir fon önerisi alabilir miyim sua iyi geldi gözüme ama hisse senedi içeriyor,kendim zaten bu işi yaptığım için istemiyorum içermesini.
    Dostum suan icin mevduatlar 20 ye dayandi.hisse senedi olmayan herhangi bir fon bunu GECEMEZ.nedeni dolar dusuyor faiz yuzunden eurobond fonlarini,sukuk dovizli olanlari,altin gumus fonlarini cikar.zaten geriye bisede kalmiyor.PPZ yerine AHU alabilirsin bu arada getirin artar.
    Suan mevduati tek gececek fonlar hsyf lardir.turev kullananlari alirsan pek zarar yazmaz.ornek tkf.

2. Hisse yoğun fonlarda fon yöneticileri sosyal medyada caka satıyor.Bir çok fon yatırımcısıda alkış tutuyor.Arkadas son 5 aydır bistten kendin pörtföy kursan daha çok kazanacaktın.Fonları ve yöneticileri bu kadar abartmaya gerek yok.Tcd,tkf,oph,mac gibi bir kaç fon haricinde diğerleri piyasanın çok gerisinde.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Defansif değişkenlerden çıkmayı düşünüyormusunuz malum üvey evlat müamelesi görüp dezavantajlı oldular stopaj konusunda
    Hayır Sn. Yuji. Şimdilik öyle bir düşüncem yok
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Dostum suan icin mevduatlar 20 ye dayandi.hisse senedi olmayan herhangi bir fon bunu GECEMEZ.nedeni dolar dusuyor faiz yuzunden eurobond fonlarini,sukuk dovizli olanlari,altin gumus fonlarini cikar.zaten geriye bisede kalmiyor.PPZ yerine AHU alabilirsin bu arada getirin artar.
    Suan mevduati tek gececek fonlar hsyf lardir.turev kullananlari alirsan pek zarar yazmaz.ornek tkf.
    Hoşgeldin camoka

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. Burada yatırımcısı yoktur herhalde döviz fonlarında Haziran da gelen duzenlemeden de geri vites. %15 ek vergi 1 Ocak itibariyle kaldırılıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kesin olan şu
    23.12.2020 ila 31.03.2021 arasında alınan fonlarda stopaj sıfır.
    Önce alınanlarda stopaj eskisi gibi devam edecek.
    O yüzden satılıp yeniden almak gerekecek.

Ayrıca 31.03.2021'ye kadar aldığınız fonları da istediğiniz kadar elde tutun sıfır stopajdan işlem görecek.
    yani 31.03.2021'de aldığınız fonu isterseniz 2025'te satın o güne kadar stopajınız sıfır olacak.

Olay iktisap tarihinde düğümleniyor.

Başka her türlü yorum ve uygulama Cumhurbaşkanı kararına aykırılık teşkil eder.
    Kararın çıktığı gün olan dün, para piyasası fonu alıp bugün satan var mı? İş bankası para piyasası fonunda vergi kesiyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. arzum tavan olmuş, alanlara duyurulur...

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    arzum tavan olmuş, alanlara duyurulur...
    Çok az verdi o yüzden sevinemiyorum

Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •