Sayfa 78/125 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

1. Alan satan kim 900 bin lotu

ARZUM günlük (bugünün şanslıları QNB-Gedik-A1-İnfo-Meksa-Pramit, dün bu kadar satış olsaydı bana gelirdi bugün kurum olarak sırayı kaptırdık)

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ARZUM günlük (bugünün şanslıları QNB-Gedik-A1-İnfo-Meksa-Pramit, dün bu kadar satış olsaydı bana gelirdi bugün kurum olarak sırayı kaptırdık)
    kurumların sırası neye göre oluyor acaba...bilgi alabilir miyim...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kurumların sırası neye göre oluyor acaba...bilgi alabilir miyim...
    kurumların ellerindeki sistemlerin hızı belirliyor sıralamayı, bu hissede 2 gündür alışlarım 2 saniye geç düşüyor, KRVGD da olmamıştı 3. gün yakalamış ama 4. gün satmıştım,

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    kurumların ellerindeki sistemlerin hızı belirliyor sıralamayı, bu hissede 2 gündür alışlarım 2 saniye geç düşüyor, KRVGD da olmamıştı 3. gün yakalamış ama 4. gün satmıştım,
    Ben ilk günden beri bir önceki akşam fiyatlar güncellendiğinde tavandan alış emri veriyorum. Bir lot bile alamadım. Halka arzdan aldıklarımla devam ediyorum. Bugün bir miktar hacim oldu ancak bugün de şimdiye kadar alışım gerçekleşmedi. Belki yarın olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    2-3 gündür hep benzer aracı kurumlar görüyorum bankalar QNB harici yok. Sizce bu şans mı yoksa aracı firmaların bu konuda avantajı daha mı yüksek?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    burada 2020 yili icin hesaplar kapali ! burasi cozulmez

yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by friday Yazıyı Oku
    2-3 gündür hep benzer aracı kurumlar görüyorum bankalar QNB harici yok. Sizce bu şans mı yoksa aracı firmaların bu konuda avantajı daha mı yüksek?
    kullandıkları sistemin hızlılığı,
    birde banka aracı kurumları müşterilerine bu sistemi kullanmalarına izin vermiyolar,(bunu kurum müdürü söyledi)

Sayfa 78/125 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •