Sayfa 485/623 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. aylık takas

https://pbs.twimg.com/media/ErCD29BX...png&name=small

Grafik engin denizlerde boğuşmayı ve çırpınmayı ifade ediyor. Tamamına baktım böylesini göremedim. endeks 150 bini geçmiş. Bu ne yapmaya çalışıyor? Bundan aşağısı okyanusun derinliklerinde boğulma hali değilde ya nedir? Ey tahtacı hep birlikte boğulmaya razımısın?
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Aşağı bastıklarından topladıklarını tera'mı alıyor acaba ?
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Aşağı bastıklarından topladıklarını tera'mı alıyor acaba ?
    Tera mera hepsi aynı dostum... Şu an 1,87 kapattırmak için ne mücadele veriyor bir bilsen. Adeta dötünü yırtıyor...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Dün satan bank of america idi, (yani bıyıklı) bugün alan bank of... yersen. Aynı çete. Bu baskının boş olduğunu düşünmek aptallık olur. Hedeflerini tahmin edebiliyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Dün satan bank of america idi, (yani bıyıklı) bugün alan bank of... yersen. Aynı çete. Bu baskının boş olduğunu düşünmek aptallık olur. Hedeflerini tahmin edebiliyorum...
    Hedeferi ne olabilir sizce

7. Bir hatadır oldu.
    ihlas gurubu hisselerinden birini aldım.

Sayfa 485/623 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •