Sayfa 861/1003 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. bankalar fon işini sevdi, ne de olsa performans kaygıları yok. Her halükarda yönetim ücretini alıyorlar. Güncel (Gümüş, Sürdürülebilir, Enerji, Kadın, vs...) isimlerinden seçip fon oluştur. Nasıl olsa birileri alıyor, düşüncesiyle güzel para kazanıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Temiz enerji fonları fon katılımcılarının paylarını iştahla yemeye devam ediyorlar
    Bu gün de iyi eksi yapmışlar
    Bunları ısrarla takip ediyorum, ne kadar ters bir zamanda alıma açıldıkları ortada
    Umarım düzelirler
    Myfinans hocam IPJ de oldukça kötü bir zamanda ihraç edilmişti malum. Bu tarz fonlar ciddi manada vade problemi olmayanlara göre. Tek sorun o vadede ciddi bir ucret odenecegi

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Myfinans hocam IPJ de oldukça kötü bir zamanda ihraç edilmişti malum. Bu tarz fonlar ciddi manada vade problemi olmayanlara göre. Tek sorun o vadede ciddi bir ucret odenecegi
    Haklısınız sn matac
    Bu fonlar uzun vadede kazandıcaklardır
    ama dolarında düşüşünün etkisiyle çıktıklarından bu yana ciddi zarar yazdılar
    Vakti olan, sabredebilen muhtemelen kazanır, ama vade ne olur muamma

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Haklısınız sn matac
    Bu fonlar uzun vadede kazandıcaklardır
    ama dolarında düşüşünün etkisiyle çıktıklarından bu yana ciddi zarar yazdılar
    Vakti olan, sabredebilen muhtemelen kazanır, ama vade ne olur muamma
    daha bunun endeks ayı piyasası var.

5. Merkez kur % - 0,73

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    daha bunun endeks ayı piyasası var.
    Societe Generale 2021 yılı sonu dolar beklentisini 6,20’ye düşürmüş, olur olmaz bilinmez ama
    Bunun üstüne birde ayı piyasası gelirse dövize endeksli fonlar gireni çoook bekletir

7. Geçen ayın dağılımına göre bu ay için hazırlanmış fon dağılımı getiri programı yapıldı mı yoksa ben mi kaçırdım

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Societe Generale 2021 yılı sonu dolar beklentisini 6,20’ye düşürmüş, olur olmaz bilinmez ama
    Bunun üstüne birde ayı piyasası gelirse dövize endeksli fonlar gireni çoook bekletir
    Bu kurum beklentisinin dolar çıkarken 15-16 olacak diyenlerden hiçbir farkı yok.

Sayfa 861/1003 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •