Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Tebrikler, ben de geriden okuyup gelirken yazacaklarımı düşünüyordum, herhalde bundan farklı yazmazdım. Daha da söylecek çok şey var da anlayana... Bu ülkede kardeşimiz, canımız dediğimiz Azerbaycan'ın bayrağı yuhalandı , Tc yani Türkiye Cumhuriyeti yazan tabelalar değiştirildi ,daha ne olsun,çakma milliyetçiler sizi... Yemin ederim tek dertleri gündem değişsin yeter, tekrar soruyorum idam cezası ne oldu?
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Integralin Aksam seansindan onceki pastada 222 shortu varmis.
Muhtemelen farkli bir kisi ayni kurumdan islem yapmis.
Iceriden haber neyim almadiysa patlatirlar.
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Sikunti varidur...
texas valisi eyaletteki maske takma zorunluluğunu kaldırmış ve çarşamba dan itibaren her yer iş yerleri, kurumlar v.s. %100 açılacak diyor...yakından takip etmek lazım şimdi texası...
https://twitter.com/GregAbbott_TX
bu arada gece gece aklıma geldi...bu virüs ilk patladığında sizlerde görmüşsünüzdür çin'den videolar yayılıyordu...insanlar sokak ortasında patır patır düşüp ölüyordu ve hemen etrafına koruyucu kıyafetli sağlık ekipleri geliyordu v.s. yollarda üzeri örtülmüş ölüler vs.
nerede bunlar?hadi çin nasıl olduysa kurtuldu milyar nüfuslu ülke ayıp olmasın diye günde 100 vaka falan açıklıyor...orayı geçtik avrupa, abd, güney amerika hala perişan...bu ülkelerden bugüne kadar hiç sokak ortasında düşüp ölenlerin videolarını görmedik...
garip işler...
Cevabı çok basit sayın Türkoğlu... Hastalık Çin de ilk çıktığı vakit bilinmiyordu insanlar tarafından pek... Hastalığa yakalanan hayatına devam etmeye çalışanlar oluyordu muhtemelen... Sokak ortasında yıkılan, bayılanların görüntüleri bu şekilde oluştu muhtemelen... Hastalık haberi kısa süre içinde dünyaya yayıldıktan sonra basit bir grip olan, boğazında gıcığı olan bile covid oldum diyerek hastahanelere koştu veya kendini yalıttı...
Paranoya yapmadan evvel biraz düşünelim yahut bir düşünene soralım![]()
Yer İmleri