1.4280 aşağıda
1.6300 yukarıda
Yaklaşık 200 eski rakamla 20 bin...
Aşağıdaki bar daha anlaşılırdı...
Yani yukarı istiyorum diye okunuyordu...
Bu barı anlayamadım...
Ben de bıraktım,dağınık kalsın...![]()
1.4280 aşağıda
1.6300 yukarıda
Yaklaşık 200 eski rakamla 20 bin...
Aşağıdaki bar daha anlaşılırdı...
Yani yukarı istiyorum diye okunuyordu...
Bu barı anlayamadım...
Ben de bıraktım,dağınık kalsın...![]()
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Bugün malum okul açtık. O yüzden seansa pek bakamadım.
Bende hep 12. sınıf var.
Gözüm korktu ama bu seferki okul açılmasından, şöyle ki;
ilk dönem açtığımızda sınıfları ikiye bölmüştük. 15 erli gruplar halindeydi çocuklar.
12. sınıflar normalde yılın bu zamanı pek okula gelmek istemezler ve rapor alıp okuldan kaçarlardı.
Bu sefer full geldiler. 30-35 kişilik sınıflarda ders yaptık. Aşı da olamadık daha.
Of Of OF, durum diğer okullarda da böyleyse, 2 haftaya vaka patlaması yaşarız.
Bizim endekse gelirsek, dün 158.000 üstü, 160-161 alır demiştim.
163.000 bile çalışmış maşallah bugün.
ELimde short poz var.
Gözüm abd 10 yıllıklar, bizim cds ve usdtry'de.
Aklıma 2 şey geliyor.
1) 172-143 hareketinin düzeltmesini yapıp, fazlalık shortçuyu üstünden atmak
2) 163 üstünde kalıcı tutunarak yeni zirveye gitmek
film aşağı-yukarı bu hafta belli olur.
tüm olay 45 saniye
5 saniyelik grafik
ilk barda 2487 lot ile /yanlış/hatalı işlem başlamış
https://i.resimyukle.xyz/b2390e.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Eeee bu demokrasi işte... Bir kesim var bizde, işine geldiği zaman, yani demokrasi kendi faydasına çalıştığı zaman demokrat oluyor ama yine demokrasiden dolayı terör örgütü sempatizanları yeteri kadar oy alıp meclise girince böle şey mi olur diyor. Toplumda bu partinin %10 dan fazla karşılığı var demek ki. Asıl sorun bu, bunun çözülmesi lazım.
Ayrıca mevcut iktidar partisi hdp ile oturup Dolmabahçe'de pazarlık yaptı, çözüm süreci dedi herşeylerine göz yumdu, sınırdan davul zurnalarla karşılattı, hatta en son istanbul seçimlerinde yine bir seçim kazanmak için terör örgütü başkanının kardeşinin mektubunu devlet televizyonundan da okutturdu...
Bunlarda şehitlerin kemikleri sızlar mı acaba? VE bu iktidar partisine ve küçük ortağına oy atanlar, attıkları oylar ile şehitlerin kemiklerini sızlattıklarını bilerek nasıl uyuyorlar o zaman? Böle sorular var kafamda...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Aracı kurum bilgileri açıldı. Olayı başlatan İntegral 2000 lot 1620'ye kadar alıyor. Yanlıştır doğrudur bilemiyorum. Pozisyonları kapatmamış görünüyor.
1620'ye gelince A1 tetiklenmiş sonra SANKO, OSMANLI ve INFO katılmış 1630'e kadar.
sayın Bear_Bull
alan integral yatırım ve 2.000 lik emirle 161.975 e kadar almış...sonrasında stoplar veya robotlar 163.000 e kadar sürmüş fakat işin garibi integral sonrasında tek lot dahi kapanmamış. ilginç. hata ise kanırtırlar abiyi...
Sayın LeoTR sizi görmeden yazdım. ancak toplayabildim...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
https://i.resimyukle.xyz/3KCLM5.png
olaydan sonra 23:00 a kadra işlemler
sadece olay anı 1 dk.
https://i.resimyukle.xyz/x4CVR3.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri