Sayfa 213/327 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

1. 582 bin lotu koyma amaçları KY yi korkutup mal almalarına psikolojik olarak engel koymak. Burdan kendileri toplayacaklar amaçları bu olabilir . Bakalım göreceğiz YTD

Ak yat 1.08 milyon artıda. Piyasaya sonradan çoktı. Bofa eğerki birisinin malını sattı ise sittin sene dönemez geri almak için. Bofa 800 bin ekside. Geçmiş olsun gardaşa...

Alıntı Originally Posted by ReaLInvestor Yazıyı Oku
    Sata sata bitiremediler. Ne temettüymüş ama mübarek zaten 56 kuruş düştün bir de ekstradan bu düşüş nedir ne anladık bu temettüden. vereceğiniz temettüyü de alın bir yerinize monte edin
    öyle deme hocam. temettü öncesi sonrası bu hareketler çok çok normal. daha öncede gördük. aslında normal değilde Türkiye de normal işte. ödülü bu olmamalıydı ak sigortanın.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sigorta şirketlerine faiz artışı finansal gelir olarak döndüğü için pozitif etkisi olur bence.
    evet öyle pit hocam. bende öyle biliyorum. 3.9 milyar finansal varlığın içinde tahviller vs. iyi yer tutuyor. portföyü büyüyor maşallah.

Alıntı Originally Posted by ReaLInvestor Yazıyı Oku
    582 bin lotu koyma amaçları KY yi korkutup mal almalarına psikolojik olarak engel koymak. Burdan kendileri toplayacaklar amaçları bu olabilir . Bakalım göreceğiz YTD
    aynı düşüncedeyim sn realinvestor.

Ak 1.164 m, oyak 380 k alıcı bofa 880 k global 572k ekside

Bugün ev kasko ve dask yaptırmaya gittim. Dask neyse ak sigorta sıkıntı yok. Ev kaskosuna dediki diğerleri daha düşük, dedim aksigortanın canı sağolsun, kaç lira diyorsa yap. 2 bin 300 tl em gitti. Prim üretimine feda olsun.
    Bir borsacı sahip olduğu şirketin ürünlerini alır.
    Tabi kasko zamanı tam gelmemiş. HDI iyi dedi falan... yap dedim ak sigorta. O kadar!!! Kim ne sıkıntı çektiyse şak ödemesini yapan bi şirket. Trafik ve kaskoda ak sigortadan yapacağım. Sana feda olsun ak sigorta. Sigortacı benim ak sigorta sevdamı anlayınca poliçeleri kusura bakma ak sigorta kağıt kapağı büyük diye hdi dan veriyorum. Hoşuma gitmedi ama önemli olan paramın ak sigortaya gitmesi.

Pazar payını karınca kararınca artırdın ak sigorta. Allianzdan sana bir müşteri geçti. Yeterki böyle devam et ve büyü. Ömür boyu tüm sigortalarım sende...

Sayfa 213/327 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •