Sayfa 84/123 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon
Arama sonucu : 980 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Gümüş Agx

1. Sn HKM suan almiyacagim dedigim halde aldim dedim ya sebebini de soyleyeyim
    Ama lutfen yanlis anlasilmasin
    daha once sizinle nakit ve banka muhabbetini konusmustuk . Sonucta Hepimizin ailesi var hepimiz onlarin gelecekleri icin endise ederiz sanirim bendeki endise biraz daha fazla

Neyse ben her ay esimin kendi hesabina belli bir miktar para gonderirim [bu hesapa dokunulmaz icine atilanlar yokmus gibi yasanir]. kafamda Toplamda hedefledigim bir rakam vardi 250k$
    Bu hafta itibari ile o rakama ulasti hesap Yani artik hedef kalmadi

ben de sunu yaptim o hesapdan 70.000$ cektim 600 gram Altin 20kg Tfx den Gumus + 18.500$ TFX de gumus almasi icin nakit biraktim
    Yani matematik olarak hesapdaki para 250k$ dan asagiya dusmus oldu simdi yeniden 250k olmasi icin gondermeye baslayacagim
    Gumus fiyatlari bekledigim fiyatlara duserse 250k$ direk gumuse ceviririm
    Ha gumus buralarda seyrederse ben her 250k$ hedefine geldigimde 50k$ ceker gumus yada altin alir bu sekilde devam ederim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Bak senin yazdiklarina normalde kotu demiyoruz . Yalniz her gun gelip kiyamet senaryosu yazmanin anlami yok . ki koydugun
    linkler videolar . gumus veya benzeri bir emtiadan Makale yada Video yaratilip para kazanmak
    amaci ile yazilmis yada yapilmislar . yani bir cogunun amaci okuma yada izlemeden dolayi onlarin para kazanmasi
    Simdi mesela burda gel mesela PSLV icine eklenen miktari yaz dogru bir rakam olarak hepimiz tesekkur edelim

Yalniz pslv icine subat ayinda ornek 30m eklendi ise o yazilarda yada videoda bu rakamlar 200m olarak gosteriliyorsa sende bunu ekliyor bunu savunuyorsan Yanlis olan BU !!!
    gercek rakamlari gercek bilgileri yazan bir kisiye neden tepki gostereyim ?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Eski yazılarıma baktım, toplam 6 farklı firma adı yazmışım, acaba hepsinin birden adamı olabilir miyim? :-) bu yorumu yapan zeka özürlüdür. Aşağıdaki yazı direk benim yazdığım yazı.

25 yıldır bu piyasadayım, bazen insanlara neden yardım ediyorsun, bilgiyi bedavaya veriyorsun diye kızıyorum kendime, sonra müslüman olduğumu hatırlayıp bilginin zekatı var diyerek kızsam da yazmaya devam ediyorum.

————————————————-

FİZİKİ ALTIN ve GÜMÜŞ satın almak için;

Nakit ve Havale ile ödeme yapın ki spota en yakın fiyattan satın alın. Hepsini arayıp tek tek pazarlık yapın, en ucuz fiyat verenden alın.

1. NADIR Kapalıçarşı - https://www.nadirgold.com/m/iletisim.aspx
    2. IAR Kapalıçarşı Yenibosna ve Ankara - http://iar.com.tr/Iletisim/magazalarimiz/1
    3. Yaren Gümüşevi İzmir - https://yandex.com.tr/harita/org/yar...38.420691&z=17
    4. SafirGold Kocaeli - https://www.safiraltin.com/iletisim
    5. AltunGold - https://www.altungold.com/iletisim/
    6. Goldtakas - https://www.goldtakas.com/tr/iletisim

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn HKM suan almiyacagim dedigim halde aldim dedim ya sebebini de soyleyeyim
    Ama lutfen yanlis anlasilmasin
    daha once sizinle nakit ve banka muhabbetini konusmustuk . Sonucta Hepimizin ailesi var hepimiz onlarin gelecekleri icin endise ederiz sanirim bendeki endise biraz daha fazla

Neyse ben her ay esimin kendi hesabina belli bir miktar para gonderirim [bu hesapa dokunulmaz icine atilanlar yokmus gibi yasanir]. kafamda Toplamda hedefledigim bir rakam vardi 250k$
    Bu hafta itibari ile o rakama ulasti hesap Yani artik hedef kalmadi

ben de sunu yaptim o hesapdan 70.000$ cektim 600 gram Altin 20kg Tfx den Gumus + 18.500$ TFX de gumus almasi icin nakit biraktim
    Yani matematik olarak hesapdaki para 250k$ dan asagiya dusmus oldu simdi yeniden 250k olmasi icin gondermeye baslayacagim
    Gumus fiyatlari bekledigim fiyatlara duserse 250k$ direk gumuse ceviririm
    Ha gumus buralarda seyrederse ben her 250k$ hedefine geldigimde 50k$ ceker gumus yada altin alir bu sekilde devam ederim
    ))))))))))) Eh benzeri olay bende de var.Hanımın hesabında hiç dokunulmayan 2040 2045 vadeli eurobondlar var.Onların sadece faizleri yenir.Elbet nakit akışı açısından önlemler alınacak sn culpable.Benim emlak yatırımları da var,2014 den sonra emlak işinin sakata geleceğini anladığım halde sadece birini satılığa çıkardım,o da satılmadı elde kaldı.sepet yapmak elbet şart.

Bak senin yazdiklarina normalde kotu demiyoruz . Yalniz her gun gelip kiyamet senaryosu yazmanin anlami yok . ki koydugun
    linkler videolar . gumus veya benzeri bir emtiadan Makale yada Video yaratilip para kazanmak
    amaci ile yazilmis yada yapilmislar . yani bir cogunun amaci okuma yada izlemeden dolayi onlarin para kazanmasi
    Simdi mesela burda gel mesela PSLV icine eklenen miktari yaz dogru bir rakam olarak hepimiz tesekkur edelim

Yalniz pslv icine subat ayinda ornek 30m eklendi ise o yazilarda yada videoda bu rakamlar 200m olarak gosteriliyorsa sende bunu ekliyor bunu savunuyorsan Yanlis olan BU !!!
    Sn culpable o videoları boşverin.Sizce gümüşte fiziki alımlar ve etf alımları sonunda gümüş fiyatlarını patlatır mı.patlatırsa ne zman patlatır bir tahmininiz var mı

5. Sprott zaten hergün aldığı rakamları yayınlıyor. Sen kaç senedir bu ETF leri biliyorsun? Ben 15 senedir SLV alıp satardım. Bu sene PSLV ye döndüm. Anlat bakalım senden öğrenelim bu emtia işlerini?

https://twitter.com/Sprott/status/13...597432837?s=20

Bak senin yazdiklarina normalde kotu demiyoruz . Yalniz her gun gelip kiyamet senaryosu yazmanin anlami yok . ki koydugun

6. Guzel sohbet var konuyu dagitmayalim
    yarismaninda mantigi ve dibi yok
    Borsa gecmisim Mantar li tahtalara dayanir
    FX de islem yaptigim zamanlarda dunyadaki firma sayisi 5 i gecmezdi
    ..... boyle siralar gideriz onemli olan yeni yada eski olmak degil
    Onemli olan bu surecte hasarsiz atlatip pastadan pay cikarmak

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sprott zaten hergün aldığı rakamları yayınlıyor. Sen kaç senedir bu ETF leri biliyorsun? Ben 15 senedir SLV alıp satardım. Bu sene PSLV ye döndüm. Anlat bakalım senden öğrenelim bu emtia işlerini?

https://twitter.com/Sprott/status/13...597432837?s=20

7. Yani. Sizden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Biz daha yeni başladık emtia işine. Yazın grafik gönderin, tahminlerinizi paylaşın. Sizden faydalanalım.

Guzel sohbet var konuyu dagitmayalim
    yarismaninda mantigi ve dibi yok
    Borsa gecmisim Mantar li tahtalara dayanir
    FX de islem yaptigim zamanlarda dunyadaki firma sayisi 5 i gecmezdi
    ..... boyle siralar gideriz onemli olan yeni yada eski olmak degil
    Onemli olan bu surecte hasarsiz atlatip pastadan pay cikarmak

Benim altın olayım ersoy delta vardı allah razı olsun onun topiği sayesinde 2014 de oldu.Gramı 80 liradan beri toplarım,gümüşe de erkan öz ün videoları sayesinde uyandım.İkisi de allah razı olsun bu hisse net sayesinde bir şekilde ulaşabildiğim insanlar oldu.GMSTR yi de forumdan biri önerdi.Aman arkadaşlar ben bu forum sayesinde dünyanın parasını kazandım.Buradaki insanları sevelim sevmeyelim ayrı konu,ama bilgiye saygı gösterelim,tartışmada galip çıkmak değil para kazanmak amaç olmalı))))))

Sayfa 84/123 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •