Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Misal fil tefas yazın çıkıyor
    Teşekkürler dostum sağol.

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Gpa 1,43 /fpe 1,82 ake 1,35 dbh o.. Denizbank eurobond fonları içinde son 1 senede en iyi performans gösteren kurumdu.. 5 gündür üzüyor beni maalesef..
    Dbh da uzun vadeli eurobondlar oldugu icin dolar artisi cds artisinin yaninda ciliz kaliyor.
    CDS 500-600 civarinda giris icin uygun fon.

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Dbh da uzun vadeli eurobondlar oldugu icin dolar artisi cds artisinin yaninda ciliz kaliyor.
    CDS 500-600 civarinda giris icin uygun fon.

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tşkler sepet yapmıştım... Keşke almadan sorsaymışım..

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Gpa 1,43 /fpe 1,82 ake 1,35 dbh o.. Denizbank eurobond fonları içinde son 1 senede en iyi performans gösteren kurumdu.. 5 gündür üzüyor beni maalesef..
    DBH getirisi 0 değil, 1,3387

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Tefasta bir kara gün daha, saat 9.45 ve fiyatı açıklanmayan tonla fon var halen...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    DBH getirisi 0 değil, 1,3387
    Güncellemişler.. Sabah ki dbh ile ilgili yanlış bilgilendirme için forum sakinlerinden özür dilerim

Direk eurobond alamayanlar için eurobond fonları ideal.. Kontrollü develasyon sürecinde önce dolar, gram altın, eurobond sonra hisselere sıra gelecektir.. Nakitte ve faizdeki paranın alım gücünün dünyadaki merkez bankaları eliyle hızla eritildiği bu düzende herşeyde kalın ama nakitte yada faizde kalmayın diyorum

7. arkadaşlar, bu TTE fonunda stopaj yok değil mi? yani endeks fonu olduğu için kafam karışıyor... hisse yoğun fon aynı zamanda... yani 31 mart'tan falan bağımsız, ne zaman alıp satsak stopaj 0 değil mi? bilgilendirirseniz sevinirim...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar, bu TTE fonunda stopaj yok değil mi? yani endeks fonu olduğu için kafam karışıyor... hisse yoğun fon aynı zamanda... yani 31 mart'tan falan bağımsız, ne zaman alıp satsak stopaj 0 değil mi? bilgilendirirseniz sevinirim...
    Stopaj yok.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •