Sayfa 462/612 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile toplantı ve genel kurullar 15 mayıs tarihine kadar ertelendi diye biliyorum

2. Daha önce yapılmadı mı genel kurul mart gibi ben mi karıştırdım

3.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    petun
    Tüm gıda şirketlerinde olduğu gibi #petun nun da Ramazan ayı içerisinde güzel hareket yapacağını düşünüyorum. Zaten şirket sektör ortalamasını yakalayabilmesi için 35-40 TL bandında olması lazım.
    Ayrıca 25/04/2021 Tarihinde Genel Kurulu var.Süpriz bir BEDELSİZ fena olmaz[emoji6]

Genel kurul yapıldı zaten. Genel kurul olmasa temettü tarihini bilemezdik.

Ama bedelsiz yada bedelli sermaye artışı yapmak için genel kurula ihtiyaç yok zaten.

4. GENEL KURUL
    Madde l5-
    Genel kurullar, olağan ve olağanüstü toplanır. Olağan genel kurul, şirketin hesap devresi sonundan itibaren 3 ay
    içinde ve senede en az bir defa; olağanüstü genel kurullar ise, Şirket işlerinin gerektirdiği hallerde ve zamanlarda
    toplanır.
    Genel kurul toplantılarında, Türk Ticaret Kanununun 409 uncu maddesinde yazılı hususlar müzakere edilerek
    gerekli kararlar alınır.
    Genel kurul toplantısına elektronik ortamda katılım
    Şirketin genel kurul toplantılarına katılma hakkı bulunan hak sahipleri bu toplantılara, Türk Ticaret Kanununun
    1527 nci maddesi uyarınca elektronik ortamda da katılabilir. Şirket, Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda
    Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca hak sahiplerinin genel kurul toplantılarına
    elektronik ortamda katılmalarına, görüş açıklamalarına, öneride bulunmalarına ve oy kullanmalarına imkan
    tanıyacak elektronik genel kurul sistemini kurabileceği gibi bu amaç için oluşturulmuş sistemlerden de hizmet satın
    alabilir. Yapılacak tüm genel kurul toplantılarında esas sözleşmenin bu hükmü uyarınca, kurulmuş olan sistem
    üzerinden hak sahiplerinin ve temsilcilerinin, anılan Yönetmelik hükümlerinde belirtilen haklarını kullanabilmesi
    sağlanır.

5. Temettüler 4 Mayıs tarihinde hesabımıza geçecek.Az önce öğrenmiş oldum bende.

6. Yönetim kuruluna dağıtılan kâr payı 3.750.000 tl.
    Bende onu merak ediyorum alıyorlarmı kâr payını,yoksa bir yere mi aktarıyorlar şirket ile ilgili bir birime veya şirketin sosyal sorumluluk projelerine.
    Gerçi özel oldu biraz,sağ elin verdiğini sol el bilmemeli diye öğrettiler bize ��

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Temettüler 4 Mayıs tarihinde hesabımıza geçecek.Az önce öğrenmiş oldum bende.

Hocam yatırım yaptığınız hissenin KAP haberlerini ne den takip etmiyorsunuz

Mart ayının sonunda genel kurul yapıldı ve temettü tarihi o gün belirlendi KAP'ta yayınlandı.

Tüm yazılarımızda Nisan sonu temettü alacağız diyoruz bunu neye dayanarak diyeceğiz KAP haberi olmasa .

Sayfa 462/612 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •