Sayfa 633/1009 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İto: nisan perakende fiyatları 1.01
    Enag tüikten sonra açıklıyor .
    Tuik 16.50 insaflı davranirsa 17 olur max.
    Enag Ptesi sabahı saat 9:30'da TÜİK'ten önce açıklayacak..

2. 1.75 altı gelecek enf oranı doları zıplatacaktır

Ekonomi yönetiminde Berat Bey'in % 100 etkisi olduğuna göre enflasyon rakamı , ne açıklanacak ki ...

üretim enflasyonu ( maliyet artışı...) % 30'un üzerinde iken , perkendeci ,nasıl oluyorda nerdeyse artışın yarısını kendi cebine karşılıyor gibi rakamlar açıklanıyor...

git allahını seversen ..

en basitinden emekli bayramlık ikramiyreleri için enfasyon farkı yansıtılacak dendi...

nerede 3 senelik fark ?

amaç millet bitsin ama kamu maliyesi daha fazla yara almasın anlayışı...

bu sene emlak vergileri yeniden güncellenecek , o zaman göreceğiz muhalefet belediyelerini , nasıl vergileri hoplatacaklar...

geçenlerde ist kadıköy vapur iskelesi meydanında öğle vakti , 5-6 tane genç kız yerleri spürüyorlardı , yani gizli işsiliğin ist'un göbeğinde tezahhürü...

yani al birini vur ötekine ...(bence)

maalesef gelecek zifiri karanlık..

Durmus yilmaz kotu geride kaldi dedi.daha kotusu geliyor dedi[emoji39]
    ha bana sorarsanız tam tersi dusunuyorum.Neden : bunlar gıdıyor.Turkıyenın onu acılacak.....
    Son düzenleme : blue70; 02-05-2021 saat: 16:21.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Durmus yilmaz kotu geride kaldi dedi.daha kotusu geliyor dedi[emoji39]
    ha bana sorarsanız tam tersi dusunuyorum.Neden : bunlar gıdıyor.Turkıyenın onu acılacak.....
    Geçen sene Mart ayı geldiğinde de herkes yandık bittik dünyanın sonu geldi diyordu. Ben de aynı düşüncedeyim. Ufaktan da olsa mal toplamak lazım. Dibi yakalamak fanilere göre değil.

yrd

6.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    naci başkanın görevden alınmasından sonra yabancının içindeki umut kırıntıları bitti düzelmesi çok zor faizleri indirmede aceleci olunacağına ve ek riskler olursa da asla faizin artmayacağına oynuyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    naci başkanın görevden alınmasından sonra yabancının içindeki umut kırıntıları bitti düzelmesi çok zor faizleri indirmede aceleci olunacağına ve ek riskler olursa da asla faizin artmayacağına oynuyorlar
    9,5 biraz abartı gibi geldi bana Laki adam özel kraditörlerin baş ekonomisti.Bi sıkıntı var hayırlısı olsun diyelim

Sayfa 633/1009 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •