Sayfa 236/327 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Ben de bunu anlamadım. Kapanma döneminde hasar frekansı niye yükselsin?
    Yağma mı oldu da kapanmada arttı!!! İlginç.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Kısa vade 7,41 den çok sert bi tepki bekliyorum.. Ancak düzeltmenin sırasıyla 6,13/4.84e kadar 1 /1.5 yıl vadeye yayılacak şekilde devam etmesi en kötü durumda izleyeceğim strateji.. Bi çok kişide bu hisseyi fiyat spekülasyonu için değil temettüsü için biriktirdiği için bence olumlu algılanmalı.. Beni düşündüren şey fiyatı 6 ve 5 seviyelerine çekecek olgunun büyük bir doğal afet sonucu gerçekleşecek olması ihtimali..umarım piyasa kaynaklı olur böyle bir düşüş.. Oda düşerse tabi... Bu seviyeler bile çok ucuz sonuçta
    O 6.13 e ve 4.84 e sol tarafa bi 1 ekle istersen. 14.84 sonra 16.13 test edilebilir 1-1.5 senede demeliydin.

75 milyon gelmesi şok etkisi yaptı. Oysa primler artmıştı. Eee adamlar hala hedeflerinin arkasında. Ben bunlara güveniyorum. Bugün ziraatten alımları yaptım. 2 güne dondurur, 2022 mart temettüye kadar yatarım ben nasipse..
    Eylüllede kebap yicem temettü ile.

4. Bilancoda hayat disi teknik gider 805 milyon geçen yil 605 imis. Akgrt bu yil 200 milyon daha fazla hasar odemesi yapmis. Ytd.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bilancoda herhangi bir problem yok adamlar solediklerini fazlasiyla yapmis. Gölü hasar odemesinden yedik. Bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Ytd.

6. Neden böyle bir gol yendi ve neden geçici olduğunu düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by mustafa. x45 Yazıyı Oku
    Bilancoda herhangi bir problem yok adamlar solediklerini fazlasiyla yapmis. Gölü hasar odemesinden yedik. Bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Neden böyle bir gol yendi ve neden geçici olduğunu düşünüyorsunuz?
    Hasar ödemeleri her ceyrek boylemi gelecek tabiki hayır. Sirket satislarini soledigi oranda artirmismi evet. Ben artirmaya da devam edecegini düşünüyorum. Bu benim icin yeterli.

8. Satis ve hasar odemesi orani gecen yilki bilancodaki olsaydi simdi 110 milyon kar konusuyor olcaktik. Neyse nasipten otesi yok. Allah hakkimizda hayırlısını nasip etsin.

Sayfa 236/327 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •