Sayfa 795/1009 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Bireysel kurtuluş yoktur toplumsal kurtuluş vardır. Elimizden geldiği kadar millete anlatmaya devam edeceğiz. Toplumsal ahlakta büyük sıkıntı var. Bunu duzeltebilirsek kurtulacağız

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bireysel kurtuluş yoktur toplumsal kurtuluş vardır. Elimizden geldiği kadar millete anlatmaya devam edeceğiz. Toplumsal ahlakta büyük sıkıntı var. Bunu duzeltebilirsek kurtulacağız
    Doğru yaklaşım.!
    Örneğin: yaya geçitlerinde duran otomobil sürücüsü görmedim.!
    Ortalık korna sesinden geçilmiyor.!!
    Otoyolda adam sürekli sol şeridi kullanıyor.
    Sanki babasının malıymış gibi.!!
    Bunların hepsi kul hakkı yemedir.!!
    Ahlak kurallarınada aykırıdır.!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    1/1 ÜFE-TÜFE’ye ne zaman geçecek?
    ÜFE’den TÜFE’ye geçiş %40 civarında; 3 ay içinde büyük bölümü geçiyor.

Son 3 aydaki %12,5 ÜFE artışının 5 puanlık TÜFE artışı getirmesi lazım. Bunun iki puanının Mart-Mayıs’ta gerçekleştiğini varsayarsak 3 puanı Haziran-Temmuza sarkmış durumda.
    https://mobile.twitter.com/ali_hakan...74575916535813
    2018 de 45 ufe varken tufe 25 di %55 i kadar bu ay 40a cikarsa önünüzdeki aylarda dediği gibi 3-3.5 puan daha gelir .20 ye yaklasir tufe
    haziran 2020 1.13
    Temmuz 2020. 0.58
    Ağustos 2020. 0.86
    Eylul 2020 0.97

Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Medeni ülkelerde korna çalınmaz. Korna çalmak küfür etmekle eşdeğerdir.
    Bizde frenin tutmasın ama korna sağlam olsun.
    Medeni ülkelerde yaya ayağını yola değdirdi an yoldaki araçlar yol vermek için durur.
    Bizde üstüne üstüne süreriz.
    Medeni ülkelerde akan trafikte sarı yandığında ; Dikkat et kırmızı yanacak dur demektir.
    Bizde Dikkat et kırmızı yanacak gaza bas demektir.
    Bence de kul hakkıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Doğru yaklaşım.!
    Örneğin: yaya geçitlerinde duran otomobil sürücüsü görmedim.!
    !
    Yaya, sürücü arasında çok fark yok.

Yayaların da çoğu ışığa mışığa bakmadan sığır gibi atlıyorlar yola araca yeşil yanarken. Yaya geçidinde duran araç yok asıl. Işıklar yine bir yere kadar çalışıyor.

Avrupa'ya ilk sefer gittiğimde köyden indim şehre olmuştum yaya geçidinde bütün yayaların geçmesini bekleyen araçları görünce.

6. Toplumsal kurtuluş için altyapı oluşturmak, yani eğitim ve ahlaklı insanlar gerekiyor. Son yaşadığımız 20 sene bunu oldukça zor bir hale getirdi. Çünkü daha beter bir nesil yetişti. İyi eğitim almış ve ahlâklı yetişmiş nesili ya sistem toplum dışına attı ya da yurt dışına gitti. Toplumun empati yetisi kayboldu. Yaşadığımız günler bazı bireyler için bunu açıkça gösteriyor zaten. Zihniyet değişmedikçe ki bu eğitim, özgürlük ve farkındalıkla olur , umut yoktur. Entelektüel bireylerin bunu görmesinden dolayı karamsar olmalarının nedeni budur. Bir nevi buzul çağına giriyoruz. Winter is coming esprisi budur. Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. https://www.cnbc.com/2021/06/06/high...len-says-.html

Yellen Hanım " faiz eyidir hoştur " demiş

8. Odea enflasyona endeksli 1 yıl üstü mevduat oranını %20'den %19,75'e çekmiş

Sayfa 795/1009 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •