Sayfa 532/612 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Adam gibi bir fon gelip 3 milyon lot hisse alayım dese ortalık şenlik olacak ama gel görki o ışık yok hala.

2. 20 üstüne atıverse daha moralli beklerdim.
    Amaç ne arkadaş.Yetmedi mi topladıkların?

3. PD/DD 1.15
    FK 9.63
    Sıfıra yakın borç.
    Yıllık 95 milyon tl net kâr
    Sermaye 43.335.000 tl

4. Çıkar artık ayı maskesinide altındaki boğa ortaya çıksın

5. Emirhan Bey Omar Musa'ya söyleyelimde birazda Petun alsın

6.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Emirhan Bey Omar Musa'ya söyleyelimde birazda Petun alsın

Valla en son görüştüğümde Türk lirasının gidişatından memnun değildi. TL böyle değer kayberderse ben birşey kazanamıyorum ki dedi.

O yüzden bence şimdi o başka hisse almak yerine Arena'daki 4 milyon lotu nasıl satarım hesabı yapıyor bence. Önceliği o. Sonrasında bakar başka fırsat var mı diye.

O biraz daha değeri düşük hisselere bakıyor . Mesela 0,5 PD/DD falan olması lazım onun alması için. Bu yeniden değerleme olursa Pınar süt oralara iner. Biz de yaklaşırız.

Omar Musa girse alır 1-2 milyon lot ama şimdilik türk borsasına mesafeli TL'nin istikrara kavuşmasını bekliyor.

Bu arada taksta Garanti yatırımda görünen 5 milyon lot piyasaya kote değil. Sanırım onlar Pınar sütün elindeki PETUN hisseleri. Yoksa halka açık olan 14.5 milyona dahil değil onlar. Takasta görünüyor ama alım satım yapılabilecek hisse sınıfında değil.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    PD/DD 1.15
    FK 9.63
    Sıfıra yakın borç.
    Yıllık 95 milyon tl net kâr
    Sermaye 43.335.000 tl
    2008 yılı 8 milyon yıllık kar piyasa değeri 16 milyona düşmüştü.. Bunun dışında fk 6,5 7 lerde gezer..
    Kritik noktadayız.. 18,64 /15,76 arası serbest geçiş bölgesi.. Buralardan şelale düşüş yaşanırsa 15,76 civarlarında ciddi işlem geçecektir..
    OMAHALI

8.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Valla en son görüştüğümde Türk lirasının gidişatından memnun değildi. TL böyle değer kayberderse ben birşey kazanamıyorum ki dedi.

O yüzden bence şimdi o başka hisse almak yerine Arena'daki 4 milyon lotu nasıl satarım hesabı yapıyor bence. Önceliği o. Sonrasında bakar başka fırsat var mı diye.

O biraz daha değeri düşük hisselere bakıyor . Mesela 0,5 PD/DD falan olması lazım onun alması için. Bu yeniden değerleme olursa Pınar süt oralara iner. Biz de yaklaşırız.

Omar Musa girse alır 1-2 milyon lot ama şimdilik türk borsasına mesafeli TL'nin istikrara kavuşmasını bekliyor.

Bu arada taksta Garanti yatırımda görünen 5 milyon lot piyasaya kote değil. Sanırım onlar Pınar sütün elindeki PETUN hisseleri. Yoksa halka açık olan 14.5 milyona dahil değil onlar. Takasta görünüyor ama alım satım yapılabilecek hisse sınıfında değil.
    5 6 milyon maalesef bu tahtada toplamak kolay değil.. Sırf garantideki değil çoğu aracı kurumdaki takaslar en aşağı 5 senedir çakalı lotlardır.. Öyle Bi oyuncu gelirse tahtaya zaten satıcılar çekilir.. 30 35 liraya kadar toplayamaz o kadar lotu
    OMAHALI

Sayfa 532/612 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •