Sayfa 22/81 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 169 - 176 arası.

Konu: XU030_endeksi

GARAN__ eğer piyasayı buna göre değerlendirmiş olsaydık helvayı yemiştik. yine kafasına göre takılıyor. ben bir daha hatırlatayım. 8.43 bu rakam çok önemli kırması durumunda piyasayıda peşinden sürükleyebilir. önümüzde günlerde yani. bugün ıslayan kazıyan yok
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    olayı günlük olarak değerlendirerek long yaparak kazananlarda oldu. çünkü oyun uzun zamandır al sat a oldu ve böyle devam edeceğe benziyor. evet piyasa zayıf. buda zaten grafiğe bakıldığında yukardan aşağı salmasından belli oluyor. ama bunu sürekli devamda ettirmiyorlar. yani göstererek ne alıyorlar nede satıyorlar. kumar işte.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

dikkat edilirse 30 endeksi ile viop endeksi bir birlerinden çok farklı hareket etmiyorlar. bende zaten 30 endeksini sigorta olarak kullanılabilir amacı ile paylaşmayı düşünmüştüm. ayrıca eğer borsayı alacaklarsa bunu 30 ile alacaklarını, satacaklarsada 30 ile satacaklarını düşünmemdendi. tabii hisse bazında farklı hareketler görülebilir. buda takip edilen hisse üzerine yoğunlaşarak anlaşılabilir. piyasa öyle olmuş, böyle olmuş, hiç bir önemi yok. bunlarıda yazarken kesinlikle akıldanelik yapmıyorum. yanlış anlaşılmasın. olayın aslı bu... bunun böyle olduğunu, olmadığını, eski oyuncular zaten biliyor. eh işte laf olsun

spor olsun diye X30YVADE__

destekler

1506.00

1506.75

1512.75

1516.25

dirençler

1522.75

1527.50

1529.75

1531.75

destek ve dirençlerin sorunsuz işleyeceğini düşünüyorum.. nasıl çalışacağına gelince, onuda top ayağına yakışan bilir. bol şanslar

xu030__ bugün bi numara olmaz çok gıcık bir piyasa olur diye düşünüyorum. aheste tahteravalli

XU030__ satış baskısındanda kurtulamayız, ateş hattınada girilmeden seansı kapatırız diye düşünüyorum.. xu030.. ateş hattı 1479.19

Sayfa 22/81 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •