iyiniyet olsa az da olsa günlük alış yapar prestişini kurtarır
Ben şirketi çok fazla tanımıyorum. O yüzden ''kesin şundandır'' veya ''kesin bundandır'' diyemem. Şirketi daha iyi tanıyan ve daha fazla takip eden arkadaşlar daha detaylı durum değerlendirmesi yapabilirler ancak şunu tekrar söyleyebilirim: şu anki fiyat hareketleri ve fiyatın patinaj çekmesi sanki gelecek beklentileri çok parlak değilmiş intibaı yaratıyor bende ama dediğim gibi şirket hakkında ahkam kesecek kadar bilgi sahibi değilim.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
2020/2.4 dönem karları çok parlak geldi, bu dönem o rakamları yakalamakta zorlanabilir. Mevcut durumda F/k sı 6 civarı, uzun süredir piyasa şirketin ucuz değerlemesine kayıtsız kalıyor, uzun dönem beklentilileri iyi değilse anlaşılabilir, ama iyi performans devam ederse illaki iyi fiyatlara gelir. Koç holding kolay kolay geri alım yapmaz, yapıyorsa iskontoyu mutlaka yüksek görmüştür. Benim nazarımda koç grubunun en değerli sanayi şirket, kendi markalar çok sayıda ülkede üretim tesisleri var, 2,5 milyar piyasa değeri olacak iş değil. ama piyasa er yada geç doğruyu bulur. Arçeliğin bana göre eksik yanı tüketici elektroniği burada yapacağı hamleleri geleceğini belirleyecek.
Sirkette yok galiba kafalarında bir rakam var onun altına gelince alım yapacaklar yani inşallah öyle olur Baska temenni kalmadı)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri