Sayfa 97/616 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 769 - 776 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. 2.50 altına hazırlık yaptım pol nasıl hareket ettigini çözdük artik alsat yapcaz hadı bakalim başlıyoruz indir bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    2.50 altına hazırlık yaptım pol nasıl hareket ettigini çözdük artik alsat yapcaz hadı bakalim başlıyoruz indir bakalım
    Satmasaydın arabayı sonra bisiklete kalma dikkat et

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Satmasaydın arabayı sonra bisiklete kalma dikkat et
    2.50 altında inan %50 arttiracam bu hisse ya gider ya gider beklicem inatla burayada yaziyorum

4.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    2.50 altında inan %50 arttiracam bu hisse ya gider ya gider beklicem inatla burayada yaziyorum
    İnşallah gider, ama ihlas da senelerce 1 tl yi geçemedi. Bunun ondan farkı var mı bilmiyorum, bildiğim şu, bu hisse babanın ölümünden sonra kötü niyetli çocuklarının elinde oyuncak. Para lazım olduğunda biraz yukarı çekiyorlar yukardan satıp (ihtiyaçlarını gördükten sonrakalan para ile) alttan tekrar aynı oranda geri alıyorlar gibi. Borsanın sabıkalı hisselerinden olduğu belli

5.  Alıntı Originally Posted by gltkn Yazıyı Oku
    İnşallah gider, ama ihlas da senelerce 1 tl yi geçemedi. Bunun ondan farkı var mı bilmiyorum, bildiğim şu, bu hisse babanın ölümünden sonra kötü niyetli çocuklarının elinde oyuncak. Para lazım olduğunda biraz yukarı çekiyorlar yukardan satıp (ihtiyaçlarını gördükten sonrakalan para ile) alttan tekrar aynı oranda geri alıyorlar gibi. Borsanın sabıkalı hisselerinden olduğu belli
    İhlas da ne hırsızmış be. 2010 fiyatında şuan. 11 yıldır tl bazında yerinde saymak... kabus gibi. Allah koru ya rabbi ://

6. Vatandaşa acıtmadan kayıyorlar dolarımiz uçuyo yine degışen bişey yok iki taraf içinde herşey çok güzel gidiyo bu halkı iyi beceriyorlar

7. 2.50 ye ne kaldı zaten giren girdi uyutuyorlar bir bir aşağı %10 asağida yeni bir alım daha yapcaz

8. Hisseyi aşagi cekerek yolacak yatırımci ariyorlar yine 1 eksideyiz 2023 hedef biliyorum bu tarihe kadar toplucam seni eninde sonunda paramı ikiye katlayacaksın.

Sayfa 97/616 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •