Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 192/1004 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben bu hafta kapanışını da boğa olarak yapıyorum. Endeksi zayıf görmedim, satışlar ikna etmedi. Viop ise tam tersi çok zayıftı bugün, iki kere ayu çok sert bastı boğa cevap vermeye kalktığı zaman 1620 bile gösteremedi çok yüksek hacim ile hareketi bastırdılar. Kademeye mal gelmeden 200 300 500 tek seferde yağmur gibi satışlar geldi ilginçti. Pastaya bakınca teb de pek destek atmamış boğalara sn. Yemekci nin patinaj tespiti ki çok doğru bir tespit idi bundan kaynaklı bana göre.

APS yine artıyor yani yeni short geliyor. Manası nedir çözmek zor.

Bugun spot portföyü yine hafif artı kapattık overperform etmeye devam ediyoruz yan tahtalarda oldukça hareketli olanlar var. Dohol, tupras temel olarak aldım ama teknik olarak da iyi duruyorlar. Bankalar hala zayıf bana göre bir türlü beklenen hareket gelmedi özellikle ykb de. Genel olarak + bir hafta bekliyorum, tabi Tüik başkanı kovulur, ona buna eyy meyy kara pazartesi ye uyanırız olur mu olur burası Türkiye efendilik arayan İsviçre de yaşasın.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Analiz için çok teşekkür ederim. Son 6 yıldır reel enflasyon üzeri getirim olduğunu düşünüyorum, sürekli borsadaydım diyebilirim. Ancak ben de bu durumun sürdürülebilir olmadığını düşündüğüm için viop öğrenmeye gayret ediyorum.

Sn. Mohikan, ew analizi için çok yüksek kesinlik ile sonuç verdiğini ifade ediyorsunuz. Peki mesela bu analizi 1 dakikalık- 5 saniyelik periyot ile yapmayı hiç düşündünüz mü?

Yine ters pozisyondasın...

Yanlış yoldasın...

22 martta olduğu gibi...

Tarihin tekerrür etmesine izin verme...

Hani geçen hafta sormuştun ya...

1 dk'lık, 5 dk'lık periyotlarda bakıyor musun diye...

Bak bu sayımlar VIOP30 5 dk'lık sayımlarla yapıldı...

Perşembe günü saat 16:30'a kadar LONG iken...

Saat 16:30'da ABD açılır açılmaz REVERSE SHORT olduk...

P.tesi kaçamazsan yanarsın...

Sabah başlayıp akşama kadar verecekler küsküyü...

Dost tavsiyesi...

DUHUL : 1999

2. Olabilir svg. Mohikan.

Mart ayından farklı olduğunu düşünme sebebim o dönemki gırtlak long algı ve kredili mal taşıma ortamı yok. Genel ortam temkinli o coşku yok. Bilancolar bazıları hakikaten iyi. Yani yukarı sürerse terste kalacak kişi çok Şu an.

Mart ayında tüm sistemlerim satta kendi algim da short iken kibir ve ukalalık ile battım pozisyonum da bana göre büyük idi neymiş scalp al sana scalp hafta sonu scalp olmaz bu ülkede...

Şu an ana algım hala boğa, sistemler flat, pozisyonum ise o günün 1/10 büyüklüğünde yani terse kalsam da sorun olacağını zannetmiyorum. Ancak kendime ters hareket de etmedim dersimi aldım artık öyle şeyler yapmayacağım. Daha dikkatli. Tabi ki piyasa tahmin edilemez sonuçta %100 başarı oranı imkansız, kötü durumda martta yaptığım en temiz işi yapar stop koyar kalkar izlerim problem yok.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Yanlış yoldasın...

22 martta olduğu gibi...

Dost tavsiyesi...

3. 23 eylül den önce merkez görevden alınmaz .

O zaman 50-100 puan artırsa dahi tez kellesi vurula olur

Eylülde ya seve seve ya seve seve faiz indirilir

https://youtu.be/9O0jlmIXn5Y

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Yanlış yoldasın...

22 martta olduğu gibi...

Dostum,
    Twitter'da sayfana yazdım ama cevap gelmedi. Buradan yazıp hem de konuyu açıklayayım, eğer yanlış bir şey yazarsam düzeltirsin. Hem de burada seninle fikir ayrılığı nedir diye soranlara güncel bir cevap olur.
    1) Twitter'da yazdıklarından anladığım kadarıyla Dow spotta 3. dalgayı başarısız son zirve ile bitirdin, vadelide de en fazla bir zirve daha olabilir, olmasa bile yine başarısız yani 35633.7 üzerine çıkamayan dalga ile 3. dalga bitti, hedef 30.000 diyorsun.
    Bu sayıma göre, 1. dalga zirvesi 29199.3 olduğundan bu seviye kırılmayacak şekilde bir realizasyon olmalı ki zaten Sn mohikan'da 30.000 e kadar bir realizasyon bekliyor.
    1a) Buna karşın benim düşüncem ne spotta ne de vadelide dalga zirvesi daha oluşmadı, FDow 35633.7 üzerinde bir zirve daha yapmalı diyorum. Ayrıca en önemli fikir ayrılığı bu bitecek dalga normalde 3.3.3 ya da çok düşük olasılıkla 3.3 dalgası diyorum, 3 değil.
    Eğer 3.3.3 bitiyor ise gelecek realizasyonda (3.3.4) 32010 seviyesi aşağıya geçilmeden yeni bir zirve (3.3) gelmesi, daha sonra 31121.4 aşağıya geçilmeden oluşacak realizasyon (3.4) sonrası 3. dalganın son zirvesi (3.5=3) gelmesi gerekiyor. Yani bu sayıma göre 3. dalganın daha iki zirvesi daha var.
    Eğer 3.3 bitiyor ise 31121.4 aşağıya geçilmeden oluşacak realizasyon (3.4) sonrası 3. dalganın son zirvesi (3.5=3) gelmesi gerekiyor. Yani bu sayıma göre 3. dalganın daha bir zirvesi daha var.
    Özetleyecek olursak Sn Mohikan ile temel ayrılığımız, onun 3. dalganın bittiğini, benim ise bitmediğini ve daha 1 ay kadar bitmeyeceğini düşünüyor olmamız.
    Bunları, sidik yarıştırıyoruz anlamında yazmadım. Farklı düşünceler olabilir, kimin haklı olduğundan öte, ortaya çıkacak sonuçtan ders çıkarmak ve sonucu beklemeden tüm farklı düşüncelere göre bir strateji geliştirilmesi gerektiğini belirtmek için yazdım.
    Eğer kendi düşüncemin doğruluğuna %100 inansam şu anda elimde hiç short olmaması gerekiyordu. En kötü boğa sayımı yani en erken realizasyon (Sn mohikan'ın sayımı) düşüncesine karşın 38 short açtım. Elimde, teminat harici 160 kontrat daha açacağım bir nakit var. Eğer geriye 1 zirve kalmış ise bir 40 kontrat daha açarım, eğer 2 zirve kalmış ise 80 kontrat daha ve bunların dışında anormal bir savrulma olursa 122 kontrat daha açarım. Yani farklı fikirlerin olması her zaman iyidir.
    Son olarak demem o ki vadeli piyasada para yönetimini iyi yapıp, biraz teknik bilgisi olan ve aç gözlü olmayan birinin kazanamaması pek mümkün değil.
    Not: kontrat olarak yazılanlar mikro kontrattır yanlış anlaşılmasın.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
    Öpüyoruz

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ichimoku bulutu çok kapsamlı bir göstergeye benziyor ama anlaması yorumlaması bana çok zor geldi. öğrenmeye değer mi acaba?

vadeli piyasalara pek uygun değil gibi. sanki orta vade hisse trendleri hakkında daha iyi gibi.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ben ikinci evi ve arabayı satar toplarım. Kol yerinde kalsın. [emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim kol bozuk kubi tel tünel sendromu olmuş .

O yüzden ondan da kurtulayım dedim

Acaba SGK meslek hastalığı diye malulen emekli eder mi beni .

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    23 eylül den önce merkez görevden alınmaz .

O zaman 50-100 puan artırsa dahi tez kellesi vurula olur

Eylülde ya seve seve ya seve seve faiz indirilir

https://youtu.be/9O0jlmIXn5Y
    Bu açıklanan enflasyona rağmen faiz indirimi zor görünüyor. İnat edilecek bir ortam da yok. Umarım da zorlamazlar...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 192/1004 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •