Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bakınca anlıyorsun [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    memedabi eskiden çok iyi teknik analiz yapardı, cizdiği grafikler göz kamaştırırdı.bi gün teknik gol yedi, o günden sonra o da kızdı artık tekniğe inanmıyor.
    siz bakmayın onun teknik yoktur demesine, bi gözü orda sürekli
    kim demiş ti
    tekniğe inanma tekniksiz kalma diye, güzel söz

Bu arada

9.74 yonca şort
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Merkez bankası başkanının ağzına birisi çabut soksun

bırak konuşsun konuşmasında taşmı yiyelim...

ptesi 9,40 a tanzim satışa dolar geldi alaydınız...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bırak konuşsun konuşmasında taşmı yiyelim...

ptesi 9,40 a tanzim satışa dolar geldi alaydınız...
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/sputnik_TR/statu...24656062263298

"Çavuşoğlu: Eğer ABD F-35 ve F-16 konularındaki sorunları çözmek istemezse ya da Kongre bunu engellerse, Su-35 ve Su-57 dahil diğer seçenekler devreye girer "

Bu haber etkili oldu galiba..
    Artık yol ayrımına gelinmiş gibi... karar verilecek ya o yöne,ya bu yöne...
    Sanırım yukarıdaki konuşma dövizi hareketlendirdi,merkez bankasının enflasyon hedefini 4.3 puan yükseltmesi de harekete katkı verdi.

4. seans kapanışı 12.15 mi

5. Bence en azından yönün tamamen netleşmesi açısından çok pozitif oldu... cari açık sıfırlanana kadar artacak kur, alan alsın dolarını diyor adam işte...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Sanırım yukarıdaki konuşma dövizi hareketlendirdi,merkez bankasının enflasyon hedefini 4.3 puan yükseltmesi de harekete katkı verdi.
    Genel olarak saçma sapan konuşuyor. Realiteden kopuk söylemler içinde. Kur artışı faiz indiriminden kaynaklamıyor diyor, %5 gibi garip fantazik enflasyon hedefleri veriyor(yıllardır aynı haltı yiyorlar biliyorum...), kur hedefimiz yok diyor, piyasa canlansın diye ticari kredileri indirdik diyor ama neden konut kredileri de indirildi ona değinmiyor?!

Rte nin saçma sapan ekonomik teorilerini uygulamaya çalışıyor olsanda bunları kameralar önünde finans piyasası gibi eğitim ve kültür seviyesi çok yüksek bir güruha bu şekilde açıklamak... sen sadece bu ülkede mb başkanı olabilirsin Kavcıoğlu. Başka bir ülke olsa kapısından giremezdin...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

havacılıkta filo yönetimi ve bakım çok önemli bir konu..oldukça maliyetli.. uçaklar yerde yatarken bile para tüketiyor.. THK da 300 civarı muharip uçak var, bir kısmını , belki 40-50 tane, rus uçaklarına çevirmeyi düşünebilirler ama onun bile olacağını zannetmiyorum.. akape çok fazla temelsiz atar yapıyor, "at pazarlığı" olarak görmek lazım.. başka bir sisteme geçiş çok daha maliyetli.. onun yerine tai'nin bütçesini 10 kat arttırsınlar 2030-35'e kadar 5. nesil bir uçak çıkar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Shiba gidiyor doge gidiyor btc dominance düştü coin tarafında dolarda olan hep karda ..
    Hep akepe sayesinde [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
    Bu adamları tahmin etmeyeceksin ne diyorsa onu yapacaksın..
    Tuz biber baharat vs vs vs...
    Hepsi sos..

Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •