Sayfa 424/1002 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Asalete bak.

Piyasalarda ise bugün saat 10.00'da Merkez Bankası'nın yılın 4. ve son enflasyon raporunun açıklanması beklenirken, yapılacak olan toplantı 21 Ekim'deki 200 baz puan faiz indirimin ardından Başkan Şahap Kavcıoğlu'nun piyasalarla ilk buluşması.

Toplantıda Kavcıoğlu'nun enflasyon hedeflerine ilişkin yapacağı konuşma izlenecekken, faiz inidirimine ilişkin verebileceği olası sinyaller de takip edilecek.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Efendiler ! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz. 28 Ekim 1923.

Efendi adamların çoğunlukta olduğu zamanlar..
    Emek verip miras bırakanların ruhu şad olsun

4. Haber Global de Az Önce Konuştum programına konuk olan Gül, programın sunucusu Candaş Tolga Işık ın Hukuk fakültelerine veteriner dekan atanması sizi rahatsız etmiyor mu? sorusuna Çok rahatsız ediyor. Bu konuyu YÖK'le de görüşüyoruz. Teknik bir takım zorunluklar. Geçici olduğu ya da fakültenin açıldığı ama öğrenci olmadığı gibi hususlar geliyor yanıtını verdi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...ni-cok-1637321

Yılanın dölü yine hareketlendi.

şerro: 9,5731

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yılanın dölü yine hareketlendi.

şerro: 9,5731
    https://twitter.com/sputnik_TR/statu...24656062263298

"Çavuşoğlu: Eğer ABD F-35 ve F-16 konularındaki sorunları çözmek istemezse ya da Kongre bunu engellerse, Su-35 ve Su-57 dahil diğer seçenekler devreye girer "

Bu haber etkili oldu galiba..
    Artık yol ayrımına gelinmiş gibi... karar verilecek ya o yöne,ya bu yöne...

TCMB başkanı Kavcioglu’nun enflasyon raporu sunumu başladı

Kavcıoğlu:
    - Yakın dönemde açıklanan güven endeksleri salgın etkisiyle gerilemeye başladı
    - Varyantlara ilişkin risklerin canlı kalması bazı ülkelerde büyüme görünümünü olumsuz etkiledi
    - En fazla ihracat yaptığımız bazı ülkeler büyüme beklentisini aşağı çekti

Kavcıoğlu:
    - İç talebin katkısında özel tüketim öne çıkarken, kamu harcamaları ve yatırımlar ılımlı seyretti
    - İç talep 3.çeyrekte güçlü seyretti
    - Büyümeye hem iç talep hem de ihracat olumlu katkı verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu: Ticari kredi faiz oranlarındaki düşüşün de etkisiyle önümüzdeki dönemde krediler sabit sermaye yatırımlarını daha fazla destekleyecektir

Kavcıoğlu:
    - Son dönemde güçlü bir istihdam artışıyla salgın dönemi kayıplarının tamamının telafi edildiğini gördük
    - Hizmet sektöründeki açılma ve turizm katkısıyla beraber işgücü piyasasının salgın döneminin etkisini büyük ölçüde atlattığını söyleyebiliriz

Kavcıoğlu: Parasal sıkılaştırmanın krediler ve iç talep üzerindeki yavaşlatıcı etkileri ihracat artışını sınırladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 424/1002 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •